desember 2012

O jul med din glede

I det siste har jeg bare vært sånn som tigeren i "Grevinnen og hovmesteren" - familien har bare stresset rundt og jeg har lugget der og bare slappet av, og selfølgelig tatt meg ut i den røde silkesløyfen min. (Så jeg har jo vært flink å hjelpe til med julestemningen)
Nå plutselig er det visst kvelden før kvelden, og jeg er veldig spent på hva årets julegave blir.. Håper på noe godt, altså the same as last year.. Bare at hvert år får jeg som regel deler av en gris - Dette året håper jeg på hele grisen!

Vi har forresten tent lys på Snutte's grav. Hun feirer jul i himmelen i år også. ♥ :'-(PS: Hvis det er noen der ute som IKKE får julenisse i år, så har dere årsaken her! *raaap*

Han smakte ikke sjokolade og julegodt..


Kiko Rico Ostepop har det også bra! Det finnes forresten engene tegn for ostepop:  ) ( ( ) )  ) ( ( ( ).

GOOOOD JUL ALLE SAMMEN!
- Leo, Nacho, Kiko & Hanne


Nå skal dere få høre en hemlighet....

.... det er nemlig 2. desember i dag!

De tobente er helt rare, de pynter over alt (PS. det har jeg også vært flink med - Masse gule flekker ute), så har de hengt opp sånne stjerner i vinduene (som om vi ikke har nok av det ute), man kan høre julesanger i hele huset, de har drukket jula inn med sånn julebrus, og i tillegg snakker de om å få ett sånn tre inn i stua igjen (det er det iallefall nok av ute).^Her er et lite utvalg av menneskets julegleder.


^Jeg viser verden at det snør.^Er inne og fortviler litt over julehuset.


^Har forresten også blitt litt pynta for anledningen, rosa skjerf rundt halsen faktsik. (Mafia?)
Ellers er alt "bærre lækkert"!

- Leo.

hits