desember 2010

GODT NYTT ÅR!

Heisannoghoppsannogfalleralleraaa! :-)

I dag har jeg vært i en time ute, å leket med mams. Det er kjempespennende å finne på ting med hun. I allfall nå når jeg er så tam! Jeg kommer med en gang mams eller andre kaller på meg :-)
Det er faktisk kommet kjempemasse snø, så vi hadde nok å boltre oss på <3

Men nå er snart 2010 over... Og det har skjedd masse spennende... Blandt annet at jeg ble født! Derfor skal vi vise en oppsummering av litt av hvert fra i år :-) 

Januar:

Mye snø, og kalde tider.. :-/

Februar:


Når det var kaldt ute, kan vi mye heller ligge inne... ;-)


Mars:Feil dato på kameraet... ;-S
I mars var det mye isfisking, som Leo fikk bli med på<3

April:


Og i april... Da var det påske... Men da skulle jeg vært født, for da kunne jo jeg ha vært påskehare.. ;-)

Mai:


Hipphurra for 17.mai!

Juni:Jeg ble FØDT! JOHOOO :-) Endelig kom jeg inn i bildet ;-)


Juli:


Leo var på stranda i Sverige...

August:


Jeg, Nacho, hadde lært å utforske skikkelig.September:


Det var en liten høst i år... Men alikevell mye blad!


Oktober:


Den første snøen kom! :-)


November:


Leo måtte klippe klørnene... ;-(Desember:


I desember var det kjempemye snø, og vi var ute å såg på julepynt ;-)


Mens Leo var inne og så på julegaver! :-)

 

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

 

MAAAT!

LEO: Mor? Vet du hva jeg har skikkelig lyst på? :-PMOR: Neeii, det vet jeg ikke...
LEO: Så du vet ikke hva jeg alltid har lyst på?


(Jeg henter noe..)

MOR: Kan det være...?
LEO (Avbryter mor): MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT DAVEL!!


Please? :-) 

Har dere noe tips?

Heihei! Mamsen til Nacho her!

Siden vi snart skal sende det gamle året vekk på fyrverkeri, og det nye året skal komme, vet jeg overhodet ikke hvordan Nacho reagerer på fyrverkeri. Men siden han er nervøs til alle andre lyder (nesten..), som billyd, fresern, og den så kalte "postkasselyden"... Er jeg litt usikker på ham...  Leo elsker fyrverkeri og sånt, så det er det ingen fare med ;-)Har du noen tips til oss? :-)

Leo tuslende inne på bloggen!

Nacho her!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, selv. Grunna er at Leo er skikkelig "blogglus" så jeg får nesten ikke slippe til! :-O

Men nå, bare så dere vet det, får Leo alltid være på bloggen!Han kan sitte, ligge ned og rulle over.. Hold Leo underholdt ved å spille ball eller gi ham et bein. Belønne ham ved å gi ham en godbit.. Å få ham til å sitte, dobbeltklikker du på musen nærheten av Leo. Dobbeltklikk på nytt for å få hunden til å legge seg. Så hold museknappen ned og lage en sirkulær bevegelse for å fortelle ham å rulle over. 

Klem Nacho.


Politihund - En hard Jobb!

VoffVoff! ♥

I dag har jeg noe på hjernen... Jeg tenker på pappan min faktisk... Han het Frodo. OK, han er død, men dere skulle bare ha visst hvilken fortid han hadde! Han var POLITIHUND! Jeg synes det er kjempekult. Akkuratt som han, elsker jeg å bruke nesa! Jeg har kjempegod luktesans, og søker ofte etter godbiter. Men noen ganger vil jeg at familien heller, så dermed gjemmer jeg sko og slikt, men NEIDA! De vil ikke leke. Di blir bare sure, når jeg tar tinga deres :-(Politihundenes viktige oppgaver er:
1: Å redde liv og hjelpe mennesker.
2: Forebyggende arbeid.
3: Å stoppe kriminalitet.

Og for ikke så lengesiden ble en liten CHIHUAHUA, nemlig Momo politihund! Første chihuahua faktisk! Kult, ikke sant? :-)

Søster har ei bok om politihunder, hvor det er et spennende intervju med en politihund, som gir et lite innblikk i hverdagen til politihunden Ari Stavanger.

Hvilken rase er du, og hvor gammel:

Jeg er en schæferhund på sju år. Da jeg var ni månder kom jeg til politimann Trond som har trent meg frem til godkjent politihund.

Litt om hverdagen din?

Hverdagen min er veldig variert..., men jeg skal fortelle litt om den. Jeg drar på jobb hver morgen sammen med Trond. Det første som skjer, er at jeg får en skikkelig luftetur, og det neste som står på plakaten er ofte å gå på treningspor... Da gjemmer de noe for meg, som jeg skal søke meg frem til. Jeg elsker å bruke nesen min å søke, for etter det får jeg som belønning å leke med skinnfillen min. Den liker jeg kjempegodt, så den gir jeg mye for.
Noen ganger må jeg søke i skog og mark, men noen ganger på asfalt, så da må jeg konsentrere meg skikkelig.
Og en viktig del av jobben er å søke etter mennesker som er savnet. Det kan være alt fra gamle mennesker som har gått seg vill, og det kan være barn som har kommet bort hjemmanfra.
Jeg har også vært med flere ganger å med på å finne gjendstander som mobiler, eller nøkler. En annen del av jobben er åstedssøk. Det betyr at jeg skal lete etter bevis, som våpen i f.eks. innbrudd... Noen ganger blir jeg sendt av gårde for å finne tyven, og er trent på å bite meg fast i armen til tyven og holde han fast til politiet pågriper han.
Dette blir gjort på komando fra føreren min, Trond, så dette er under kontrolerte former. Men jeg er selvfølgelig trent på å gjøre minst mulig skade, og tyven får alltid en advarsel og mulighet for å overgi seg før jeg blir sendt etter han. Jeg er også trent til å forsvare føreren min dersom han skulle havne i fare, men det er heldigvis sjeldent det skjer.
Og en stor ting fo meg er å forebygge arbeid.  Da kan jeg være patruliehund i gatene for å være synelig i samfunnet og forebygge kriminalitet. Noen ganger holder jeg og Trond foredrag på skoler og andre steder der han forteller om politihundens arbeid. Da får jeg være med! :-)

Hvordan har du det hjemme?

Når jeg er hjemme etter helgevakt er jeg ganse sliten å trenger krefter, derfor slapper jeg av. Jeg bor i en flott hundegård, med hundehus der jeg har en deeeeilig myk halmseng å ligge i. Når jeg har fri er jeg sammen med familien min og lever helt vanilig hundeliv.

Her trener han med Trond. Se så flink' a!


Det var en veldig forkortet del av interivjuet ;-)

Jeg er i allfall kjempestolt av pappa, fordet om jeg aldri har truffet ham... :-(

video:leo snusern
Her er meg i "aksjon godbit".

Hadebra! :-)


{}

Julen Vår!

Voff og ... Ehhh... Kaniner lager ikke så mye lyd...
I all fall, Leo & Nacho her!

Slik begynnte dagen: Jeg, Leo lå i kassen min å sov, da mor kom inn og vekket meg, for vi skulle ut å hente ved, sånn at det skulle bli godt og varmt inne. Altså ikke for meg, for jeg har vaaaarm og god pels, men for menneskene. Jeg bruker noen ganger å mobbe menneskene de har så lite pels. Nakenhunder spør du meg!


Så ble det godt og varmt, og jeg og bror kunne slapppe av.

Men på morran skjedde det egentlig ikke så mye... Ja, bortsett fra at det er TOTALT flokk-samling her. Alle familiemedlemmene er hjemme igjen! Joho!

Og Nacho's start på dagen var også normal. Bortsett fra en ting! Han hadde en strømpe hengende på buret (ikke på foten!...) og der oppi lå det masse grønnsaker når han våknet.


Her er strømpen han maser sånn om... Jeg skjønner det ikke, for jeg har aldri sett en kanin med strømper på.

Og etter hvert på dagen, fikk Nacho åpne gavene. Men jeg måtte vente til kvelden. Urettferdig, men det var fordet at gavene lå nederst.. 

Nacho fikk dette: 


Nye seler av Mamsen hans.


Han fikk en pose med tørka banan, nagebanan og drops.


Og denne da.. ;-)Og da kvelden kom, lå jeg å gledet meg som en liten unge forran juletreet:Mor hadde selvfølgelig pyntet meg, med en rød sløyfe.Først ble jeg litt flau, for tenk om Bonny -  Den nydlige puddelen borti gata hadde sett det!


Derfor gjemte jeg meg for sikkerhetsskyld under bordet... Men når vi kom til gaveåpninga var det glemt!
Som førstehundidethvitehus, fikk jeg seffern åpne pakken min først, og oppi der lå det et superpent halsbånd! 


Se hvor godt det passer pelsen min'a!


Også fikk jeg sånne dentastix! 

Og resten av dagen var bare fin, takk! ;-)
God Jul

 

 

TRE I STUA PÅ DAGEN FØR DAGEN.

Voff, voff! :-)

I dag har dagen vært RAR... Nemlig. Kanskje dere forstår meg når jeg sier at skogen er flytta inn i STUA?!
Min mening med dette treet, er enkel: Det er nok av dem ute! Enig? Men... så kom jeg på det at siden treet har kommet inn til meg, trenger jeg ikke lengre å gå ut til treet for å tisse. Tenk så snill familien var som tenkte på det. Jeg løp bort til treet og løftet opp foten, så hørte jeg en streng stemme sa: NEI LEO!  Plutselig er det slutt på å tisse på trær? Skjønner ingenting, jeg.

Verst av alt... DET ER PYNTA! Men, men... Det skal jeg også bli på julaften.. Jeg skal ha ei rød (men som vanlig vet jeg ikke det, for jeg er fargeblind ;-) ) sløyfe rundt halsen :-)

Jeg måtte klemme litt på de... Men uten å lyktest, for jeg fant ikke ut hva det var...


Men på en måte begynner jeg å like det mer å mer... Siden gavene kom under! Det er mange fine gaver der, spesielt fine de som står "Til LEO" på :-) Jeg kan ikke lese, men søster har fortalt meg hva som står, derfor vet jeg det :-)

Se så fine! Med bamsepapir og alt :-)

Nacho får selvfølgelig også gaver. Og et eget mini-juletre! Men jeg, jeg må dele med alle andre... Men, hehe, det gjør meg bare STOLT :-)

Så lite, liksom... Men alikevell fint :-) Sier bare en ting: "Du grønne, glitrende tre god dag..."


Og dette er Nacho's gaver... De to småe er fra Torres, og Charlie, mens den i midten er fra mamsen (søstra mi..) hannes... ;-)


Og jeg Leo har nettopp vært ute å sprunget i hagen... Må si at jeg var litt redd for å treffe på elgen som stadig er observert rundt huset i sene kveldstimer. Jeg tror kanskje han er misunnelig på julegavene mine.

Ellers er jeg helt utslitt av å ha snuset på nisser rundt omkring i huset. Tror de ble litt sliten av å hilse på meg også... ;-)

Og vet du hva? Familien sitter å ser på en mann som snubler over et tiger- teppe (dakkar tiger... :-( ), heeeele tiden!.. OG DE LER! Nei huff... Jeg går heller å legger meg i kassen... ;-)

Og Nacho gleder seg virkelig til i kveld, for da skal strømpen på plass ;-) Skjønner egentlig ikke hvorfor han snakker om den strømpen hele tiden, har aldri sett at han bruker strømper engang... 

Nissen i egen person... ;-D


Og den lille søte alven ;-)

 

Uansett:

GOD JUL FRA LEO OG NACHO! :-)

 

Nacho's dag :-)

Heisann-og-hoppsann-og-fallerralleraaaaa!
Dagen i dag har vært bra, den! :-)

 • Først kom mamsen hjem fra skolen! Endelig! Eller... Hun kom hjem før tida, nemlig halv elleve, for det var siste skole-dag. Jeg er nå glad at jeg slipper skole.. Så når hun kom da lå jo jeg så godt som plantet i køyesenga. Men jeg våkna av mams, for jeg elsker å høre den myke stemmen når hun kommer til buret mitt :-)

  Neiida... Sånn ser ikke køyesenga ut.. ;-)


 • Og så var det bare å komme seg opp på bena, for mamsen ville nemlig lufte meg. UTE I SNØEN! "Joho" tenkte jeg. Men når jeg kom ut, var det KALDT! Og skikkelig mye snø.
  Så jeg satt på mamsen sin mage, mens hun lå i snøen. Og tilslutt hoppa jeg fortere en mams gikk. Selvfølgelig rett inn i garasjen ;-)
 • Da leka vi i garasjen etter en lang nok tur i snøen.

 • Og mams har vært smart! Bare se:


En rampe opp til buret mitt, så jeg kunne gå inn hvis jeg ble skremt, eller må på do eller hvis jeg må drikke... ;-)


Dessuten var den gøy å utforske.. ;-) Det var det viktigste... ;-)Åh, godbiter!

Men så var jeg "smart":

 • Mams hadde sagt at jeg måtte bruke rampa, og være foriktig... Og jeg hadde brukt rampa flere ganger, da jeg bestemte meg for å prøve noe nytt... Så jeg bestemte meg for å hoppe rett opp i buret, for å inpornere mams, som reingjorde badet mitt... 

 • Så jeg stod å tenkte meg om... Så bestemte jeg meg for å gjøre det, siden ingenting dumt kunne skje, for mams stod jo rett atmed meg!

 • Og jeg tok sats og... HOPP!!! Mams ble helt forferdet når jeg prøvde å holde meg fast så godt jeg kunne i.. HØYET! 

 • Så tok mams tak i me, og nermest slengte meg inn i buret! 

 • Da hørte vi "KLIIING"! Og det var matskålen jeg rivet ned mens jeg holde meg fast...

 • Men det gikk bra, da, takket være mamsen min <3


Mens vi var ute i snøen... :-)

Dermed er dagens moral:
Du lærer ikke av å lære... Du lærer av å gjøre!


Hadet bra :-)

-Nacho

Hemmlige hunder

Heeihei!

Nå ligger jeg bare å slapper ordentlig av, for jeg vet at mattene på gulvet kommer tilbake nå. Nacho slapper også godt av, for mamsen hans (søstra mi) er kommet hjem nå, og skal snaaart ut til ham.  Han gleder seg alltid til hun kommer hjem, for da får hun vann :-) Siden det er så kaldt ute (akkurat nå 15 minus..) så fryser flaska kjempe kjapt. MEN heldigvis bruker bestemora hannes (mamman min) å være hjemme på dagen, så han får vann før søster kommer hjem :-)


Denne videoen kom søster over på youtube (hmmm...). Den var veldig gøyal, men søster tviler at jeg får dette til selv. FREKT! Hun vet da at jeg bjeffer for å få leker.

Og en annen ting søster bare "falt over" på http://dyrenesegenside.blogg.no var linken til Hundens Hemmlige Liv, det er en spennende dokumentar om hunden, som gikk på NRK for noen dager siden. Her er linken: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/692724/. Kjempe spennende, og søster ambefaler den høyt :-D


Bare i blikket til oss hunder, ser du at vi har noeeen hemmligheter ;-)

Ja, nå trengs det gitt (desverre...)!

Heisann.

En melding til alle dyr, uansett fasong:
Når dere ikke kan gå noen steder uten å få BOMULL på halen, trengs det å støvsugest!


Den bommulls-biten kledde IKKE halen min.

Persjonelig HATER jeg støvsugeren... Jeg er mest redd den... (HYSJ! Jeg er storgutt og ikke redd noe...)
For i min verden bråker den noe kollusalt, og den kan sluke meg, akkurat som den gjør med de vakre hundhåra mine, som jeg tilfeldigvis ikke klarer å holde styr på. :-(


Dette er vår sluker. Æsj.

Men heldigvis: Når den er inne å sluker ting å tang, er jeg for det meste ute ;-)

Hundehilsen fra Leo!

 

Voffelivoffhurraaaa

Heihei!

Idag har ikke søster kommet hjem fra skolen... Lurer på hvor hun er. Men det gjør egentlig ikke noe, for da kan jeg kose mere med mor.. Når søster kommer hjem, hviest jeg av fanget til mor, for da er hun bare opptatt av henne, liksom. Men jeg har fortsatt TO brødre å bli kvitt! Livet er hardt.

Men vet dere hvordan man får oppmerksomhet? Det vet jeg nemlig! Hah, man kaster leker på mor, og får henne til å kaste tilbake. Men vet dere hva? Jeg må bjeffe for å få leken. Enkelt...Men hvis ikke det funker, tar man noe man vet man ikke får lov til å ta, i munnen! Mwohahaha, jeg er ondskapfull!

Moooor? Litt oppmerksomhet har vært fint! (Huff, dårlig sørvis)KAAAAST!

'
Må jeg bjeffe nå også?!


Kjedelige mennesker, igrunn. 

 

- Leo

 

I dag og i går!

Hei alle sammen! I går har vi vært hos vetten! Dere skal få høre hva som har skjedd;

Først har jeg vært og tatt vaksine! Det gjorde litt vondt, men det gikk bra :-) Så klippet Nacho klørne, han er nemlig så vill når moren hans (som er søstra mi) skulle gjøre det... Så forhørte mor seg om kastrering. Hun spurte dyrlegen på kontoret, og hun sa at det ikke var så lurt, fordi vi hunder kan bli mere aggressive etter det, og man vet ikke hvordan hund man får igjen osv, osv... Heldigvis...


Nacho og søster på venterommet! Han sitter på fanget, mens jeg måtte ligge på gulvet, ved siden av en annen syk hund.. Stakkar, han så slapp at han ikke klarte å stå .. Men så kan jo ikke jeg sitte på fanget heller, siden jeg er så tøff. 

Det var mange andre dyr der.. Spesielt hunder og katter... Jeg synest at det var kjempe gøy å snuse på de, selv om om far var sååå streng at jeg måtte sitte i ro..  Nacho trodde han skulle sprelle sitt siste sprell når dyrlegen tok han inn for å klippe klørne... Ikke særlig macho, han! ;-)

Men, i dag har jeg først vært sammen med broren min og måkt snø! Det var kjempemorsomt, spesielt fordi jeg tisset der han skulle legge snøen, og da han hadde lagt over det gravde jeg det opp igjen! Tihi! Jeg tror folk bare har litt sunt av en liten sabotasje i blant :-) Men etter det tok bror meg med til en stooooor hule i snøen! Han sier det er han som har laget den, men det trodde ikke jeg noe på; jeg har nemlig aldri sett han grave i snøen med potene sine. Men for å komme oss dit måtte vi gå i gjennom masse snø! Bror sa at jeg så ut som en sel når jeg svømte gjennom snøen... BILDETID!!!


Åpningen til hula... :-0


Jeg vil grave min egen hule!


Inne i hula.. Stooort!


Langt.. Bror sa 5 meter eller noe...


Utforske! Ser dere det svarte innerst til venstre? Det er meg!


Det er nå funnet en hule et sted i Mo i Rana! Vår reporter Leo er på saken.


Fra andre enden.


Spøøøøøkelse inne i hula...  Nifst

 

H(j)ulehilsen Fra HuleLeo

 

 

 

 

Nacho In Winter Wonderland

Hei og HOPP!

I dag har jeg vært sammen med mams ute i en meter med snø! Heldigvis er det hard snø, med en 15cm ny snø oppå, så jeg klarer å gå :-)


Jeg er mye i nabohagen fortida.. Jeg er litt lei av vår hage nå, så :-)


Hmm.. Skal jeg tørre og hoppe uti??


Åj, så spennende!  En hemmlig hule? Kanskje jeg er på vei inn i Narnia?


Se, så spennende!


Her sitter jeg under trampolina å vasker meg.. Man må ha en pust i bakken ;-)


Er kysten klar til?...


Jeg spiser snø for at jeg er sååå tørst! Men mams har forklart at jeg ikke må spise gul snø...


Jeg er hvit som snø :-)


Når vi kom hjem igjen, måtte mams tine flaska mi..

-Nacho


 

 

 

Kloklipping til vetrinæren

Heihei!

Nå er det ikke lenge til jeg og Leo skal på guttetur til byen! Okei da, mams ødlegger litt da.. Hun er jo jente..

 

Vi skal en plass som kalles for Rana Vetrinær Kontor å klippe klørne. Jeg skal også på kontroll..   Men Leo skal ta noe som kalles for vaksine.. :-/ Også skal han skjekkest, som vanlig. Dessuten  mams skal spørre om det er lurt at jeg blir kastrert.. Vi får se.. Jeg har ikke vært ute av gata mi før, bare når jeg skulle flytte hit da (ET MARERITT, JEG VAR BARE 7 UKER!)..


Gleder meg til jeg kan snuse på det under snøen i gjen!

Jeg skal klippe klørnene mine der, for familien min fikk det ikke til. Jeg er for kjilen.. Jeg sparka alle veier! Mwohahaha, jeg sparka mams i annsiktet.. (Unnskyld!) Dessuten er de OVER 5mm lange, så det trengst.. Hvis ikke kan de vokse inn,og derme gjøre vondt ;-( Meg først, menneskeheten etterpå ;-)...

 

HAMBURGER

Heihei!

Idag har jeg fått en gave fra mams :-) Det var en stor hamburger! Den var rød, med masse godt i mella hamburgerbrøda :-D


Den var god skal jeg si!

Egentlig skulle denne hamburgeren være i julegave til Torres. Men fordi mamsen klarte å miste den rett i gulvet, fikk jeg den:-) Men heldigvis skal han få en annen da.. Jeg vil da være snill i jula å gi en gave som ikke var ødelagt.. :-)


FLINKE mamsen min! Men se den godisen i mella!

At jeg fikk hamburger var ikke et problem for meg, men for mams var det et problem, ja...:

Når jeg nok en gang skulle leke med mams i gararsjen, ville jeg ikke ut for jeg var alt for opptatt av å gnage på hamburgeren min.... Men når hun fikk meg ut, og satt meg på gulvet: SATT JEG DER. Jeg rørte meg IKKE før jeg fikk hamburgeren min! Jeg gjorde ingenting, bortsett fra å sitte på stumpen, på det kalde gulvet...Mamsen min prøvde alt, til og med å gi meg godbit. Men ingenting beit på meg, nei!

Heldigvis fikk jeg en bit, for jeg vet å få det sånn jeg vil!


Jeg prøvde til og med å klatre opp!

HILSEN EN KANIN ETTER HAMBURGER (Noe dere ikke hører til vanlig)!

Marsvinene vi passer :-)

Heihei! Som sagt passer søster noen marsvin... De er kjempe søte! De heter Shakira og Eivind :-) Eivind er sort og hvit, mens Shakira er krembrun og litt sort og litt grå... :-)

Shakira er faktisk drektig... Søster vet ikke hvor lenge hun skal gå å bære på den svære "potetsekken" hun har på magen ;-) Men hun er nok halveis. Kanskje.. :-)


Se magen på Eivind.....


Så ser dere Shakira, med den magen!Drektige Shakria...

De er ganske skvettene, p.g.a litt bråk hvor dem bodde før... Men hvis noen hadde våget seg å bråke mot meg, har jeg helt klart bråket mot dem!


Fint par da :-)

 

HADETBRA :-)

 

 

Julepynt :-)

Heihei!

Idag har jeg vært i snøen lenge. Det har snødd sååå mye både i natt og i dag, sånn at hele Rana er en stor vinterby :-) Nå er det ca. litt mindre enn en halvmeter med snø... Så for det meste når jeg var ute gikk jeg i spora til mamsen min. Så det er en fordel med lange ben!


Endelig et jule tre på min størrelse!


Jeg likte denne veien med juletre. Men jeg har en favoritt...

Jeg skulle likt å være selvlysende selv... ;-)


Studere juletreet litt nermere... Det kan da ikke være ekte?!

 

PS! Der jeg var på utforsning i dag, var Ronjas hage! ;-) Her er Ronjas Blogg! (navnet linker..)


Der buret mitt sto før kan det i all fall ikke stå nå!

 

Når jeg lekte meg i snøen, var jeg plutselig helt under... Hehe, jeg kom meg heldigvis opp igjen da!

KOS & KLØS FRA NACHO-GUTT  :-)

VOFF VOFF!

Heihei!

I dag har jeg ligget i kassen min og bare slappet av.. :-) Det trengtest etter all passinga av Nacho (dere skjønner, jeg blir med søster ut når hun skal lufte Nacho, og da sitter jeg stolt atmed søster å passer på) og selfølgelig snøball kastinga da!


Glad i snø :-)

Men jeg har gjort noe annet også i dag..
Nemlig vekt far (og søster da...) grytidlig på morran! Men jeg er jo sovehund da, så det var ulikt meg å vekke familien, og ikke omvendt... For de som lurer hvordan jeg klarte å vekke de: Jeg bjeffet og ulet kjempemye, helt til far kom på kjøkkenet. Hihi, jeg er onskapsfull! Mwohahaha!

Da far kom, stod jeg med bena i kryss, atmed døra til altanen... Det var derfor jeg vekte far, jeg måtte ut for å gå på do.

Bilder;


Ligger å venter på at far kan komme å slippe meg ut..


Endelig vært ute, så jeg slappe av igjen.. :-)

Som sagt så får dere IKKE bilde av når jeg er ute og gjør mitt... Det har blitt utrolig flaut!

Men når det hadde gådd noen timer, begynnte jeg med ulinga på nytt. Det var søster som våknet, og hun var visst ikke blid... Hihi.. ;-S

Men denne gangen var det på grunn av at det lå litt mat på benken, fra i går..  Heldigvis ga hun meg mat da :-)

 

Klem fra (en kravstor! hilsen søster) Leo :-D

 

 

Marsvin

Heihei!

Mams skal passe kaniner uten ører. Nemlig noe hun kaller marsvin.. Passe dem i to uker faktisk! Da blir jeg som en storebror! Sånn som Leo er mot meg, sånn storebror-aktig, liksom å passer på meg når jeg leker, sånn at jeg vet om det blir fare, eller ikke. Jeg har lært meg at når Leo bjeffer, er det fare! Men mor sier at jeg IKKE får bli med når hun skal passe marsvinene, så storebrorplanene gikk rett i do... På grunn av at marsvinene er innendørs, og at hun sier at kaniner MOBBER MARSVIN!! Hun leste det i noe VG-HELG engang..  Men bare så dere vet det, er ikke jeg den typen som mobber ;-)


Her er et sånn marsvin ;-) Dere får bilde av de marsvinene hun skal passe. Dette var bare et bilde av et annet marsvin ;-)

Og her er meg da :-)


Hihi, i likhet med marsvin var jeg uten lange ører!

Bloggest!

Bildedryss!

Heihei!

Vi tenkte dere ville se noen baby bilder av oss! Hihi, det kan bli inntersangt! Ps; Nacho er enda bare babyen!

En baby uten bleie!


Ehm... Det er ikke jeg som har tatt den skoen som ligger bak meg, nei!

Hoppihopp! Jeg er ikke den babyen som ikke kan gå! ;-)


Oj oj, er det et kamera?Streeeekke etter akkuratt DET gresstrået... :-P


Mor. Hvorfor tar du bilde når jeg prøver å få litt sjønnhetsøvn?!BROR?! HVA ER DET DU DRIVER PÅ MED?!


Æsj! Hva er dette hvite under labbene mine? Det er KALDT!Tittei! Kommer du med gulrot eller? :-)

Hvorfor er alle ting for store for munnen min?!


Hihi, lille babyen med egen altan :-)


Og der er jeg skikkelig baby! Ps: Jeg liker å bli knøwla, for det er vaaarmt!


Skal ikke små babyer være i "loppekassa" når det er så mørkt ute?


Det var noen baby-bilder ja :-) Hihi, på nesten alle bildene har Leo et sykt blikk!

BLOGGEST! :-)

Søk, snus og utforske i bloggen:

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits