oktober 2011

Mye nytt her.. Og noe ikke fult så nytt med Nacho..

Nå har det vært stille fra meg i år og dag, ikkesant? Men, det er ikke helt uten grunn, altså. Vi har nemlig fått et nytt teppe på gulvet! Da har man ikke så lyst til å gå å blogge.. 


Utsøkt teppe, det er herved ansatt her!


Så har vi fått nye stoler som har en utrolig nydelig farge. :-)Så har vi vært heldige og fått enda en ting! Et musehus! Egentlig synes jeg Nacho hører hjemme der, men han får bare bo i den grisebingen sin.
Dessuten, mens vi uheldigvis snakker om Nacho, kan jeg si at det ikke er noe nytt med han, han er nemlig like slem som vanelig.. Har tenkt og spise bamsen sin, og sånt.Så har han tenkt masse onde tanker som fører til........


....Bakholdsangrep på lille uskyldige reven vår som ligger så fint på altanen.. :-(


Men nå må jeg nok gå, besta skal komme på besøk, og jeg er nødt til å vise henne teppet mitt.. Så må jeg sjekke om steiken i ovnen tilfelidigvis har havnet i matskåla mi. 
- Leo. 

Macho slår til igjen, men skulle han ha latt være?

På mandag skulle jeg få besøk, jeg! Av en kanin, med navn Torres.. Han bor ikke så langt unna, mams tenkte de kunne komme en tur, da hun kjenner eieren.. 


 Her ligger jeg, helt avslappa, så får jeg beskjed om at det kommer en kanin på besøk! En kanin jo være så mangt - En jentekanin, en guttekanin, eller en hybelkanin? Hybelkaniner har vi nok av.. Leo foreksempel.


Så jeg bare hoppa i finstasen rett i finstasen, jeg! Måtte jo stelle meg, i fall det var en jentekanin som skulle komme på besøk. (Leo pynta seg også, han gikk for "den lille sorte". Den er veldig populær nå).. Men samtidig kan det være en smule skummelt å få jenter på besøk.. Jentelus.. :-S
 


Så kom denne kaninen.. Først ser dere at jeg trudde det var ei jente og slo til med et skikkelig kyss på munnen.. Men så ser jeg at han har bart.. Men det var gutt dette, ja! :-S


 Var vi ikke like?! Ikke det at jeg trodde det var jente fordi at han lignet på meg altså.. 
 Jeg har hørt rykter om at Torres har bitt en annen kanin, men siden jeg er så søt og ligner sånn på han, tror jeg ikke han ønsket å skade meg. 
Midt i all høfligheten får vi jo så klart tid til å posere også..


Den dagen gikk vi ganske mange turer og kosa oss skikkelig sammen. Hadde Torres vært jente, hadde det jo vært DEN kjærlighetsturen! Men den gang ei.. Jeg har jo mams, da. 

 - Nachomacho

En gavmild gladgutt!

Idag har det regnet sånn (sjokk), og jeg streiker rett og slett. Er ikke morsomt å gå ut lengre, når du blir tatt i mot med ett vått plask faller i hodet ditt?! Og ikke bare ett vått plask heller, for å si det sånn.


Pssst.. Jeg har fått onklig tak, så jeg slipper å leke Lars Monsen hele tiden - Å gå rundt uten tak hele tiden.

Derfor blir jeg bare med ut hvis jeg får være i garasjen.. Eller på fanget til mams. Så vi gjorde litt av hvert, egentlig.. Vi koset oss skikkelig, så vi glemte helt bort tida, og plutselig ble det mørkt. Derfor skulle jeg bare sjekke om mams var våken enda, så jeg tissa littegrann på henne (hun er heldig hun, må jo ha vært en ære)! Og det var hun visst, for plutselig hylte hun til. Jeg synes kanskje ikke hun burde bli så glad at hun hyler, men ville jo egentlig jeg også gjort om en supersuperkjendis hadde tisset på meg. 
Så sa hun: "Grisekanin, Nacho! Åååååh!".. Var ikke det søtt sagt? Awww.. Grisekanin er mitt nye favoritt ord! <3


Hahahahaha, nå kan disse våte plaskene bare gå å legge seg! Jeg er INNE jeg! 

Og så må jeg be alle der ute i høstmøtket være flink å bruke refleks! Tilogmed jeg, verdens største moteikon har reflekssele - Det er så kult når alle ser meg! Så la alles øyne være rettet mot deg i høst og vinter - Du blir nemlig mye tydeligere med refleks, skjønner du. Dessuten er vi kaniner litt smarte.. Vi innebygde refleksøyne også! Vi er rett og slett FØDT til å være i fokus når det er mørkt! 

 

- Hilsen Nacho

 

TDETPE-GUIDEN!

 Nå som det er høst er det mye fint å se ute i naturen (som tisper, tisper, eller tisper om jeg ikke nevte det), men når folka våre ikke vil ta oss dit må vi gjøre det selv. Her er den ultimate "Ta-deg-en-tur-på-egenlabb-guiden"! 

Det første dere må gjøre er å late som dere må på do.


Jeg måååå på dooooo! Vær så snill!

Hvis du er så heldig at du har kommet deg ut, skjer sannsynligvis dette:

 
ALLTID! ALLTID må vi i bånd! Meeen, nå blir det slutt på det!

For, når de har gått inn og lukket døren etter seg, må vi prøve å snike oss vekk. Det første du må gjøre er å skaffe en medhjelper. Selv bruker jeg kylli..., *kremt*, Nacho. 


Nachoer er ekstremt hendige å ha til å lirke opp saker og ting. Det skal de ha.

Nå kommer vi ikke til å vise hvordan vi gjør det, fordi hvis folka våre oppdager dette innlegget vil de jo finne det ut, og fått satt en stopper for det. Og kattene vet hvordan Nacho kommer seg ut av buret sitt... 

Og når vi er fri, så ser det slik ut (hvis noen skal tvile på det):


FRI! Fri som fuglen! *Kreemt*.. Som hunden.

På bildet over kan dere se at jeg har et oransje og et grønt øye. Det er VELDIG viktig at dere prøver å gjøre dere ugjenkjennelige, slik at ingen kjenner dere igjen. Kontaktlinser er veldig viktig, men hvordan kroppen deres ser ut mens dere er på frifot er også ekstremt viktig. Dere kan se at jeg prøver å herme etter en katt på bildet. Katter kan bare gå å legge seg, nå som jeg, kattehunden har kommet!

Når dere først har kommet dere utenfor gjerdet, vil folka prøve å lete etter dere en stund etterpå. Derfor må dere være på vakt, og høre om bilen kommer, eller om noen roper navnet ditt! Hvis noen prøver seg på å rope navnet gjør jeg oftest dette:


HØRER IKKE!!!

Tar på deg øreklokker! De funker veldig bra mot innkalling, men du må ta de av med en gang faren er over. Plutselig kan folka komme i bilen eller på sykkel, og da hører du dem ikke. Sykler er noe du må være veldig forsiktig med, siden de er nesten lydløse er det lett å bli sett av dem. Da må du løpe for livet til nærmeste gjemmeplass!


Hahaha! Ingen kan se meg nå! 

Men etter hvert må man jo begynne å vurdere en hjemkomst. Den må gjøres veldig forsiktig, for hvis de finner meg får jeg jo kjeft, men hvis jeg sniiiiker meg hjem blir jeg bare ignorert. Snodige folk. Etterhvert begynner de å bli blide på meg igjen, og da blir jeg jo også blid. :-)


Litt uklart bilde, men et ordentlig gladbilde!

Over og ut - Leo

 

Jeg vet du har den, gi meg den!

Jeg VET at søster har noe godt i hånda... Og da virker stirremetoden braaa...


GI........ MEG...


.... DEN!!

 

- Leo

Hvordan gi mamsen din hjertestopp...

... Oppskriften på det er enkelt.. De mamsene får jo hjertestopp for det meste, de... Og spesielt når man stikker av og biter over båndet... Kreeemt..
Ja, jeg var nemlig litt rampete i dag og stakk av da jeg beit over båndet mens mams var inne i garasjen. Egentlig skulle jeg jo bare ut å se etter ei flott kanindame og liksom komme hjem som to, men så ødlegger mams alt og sier at vi kunne endt opp med ingen kaniner her... Pøh!


Ingen kommentar...

Og så har jeg fått en stooor bøtte med pepperkaker av mams! Neida, men måtte ta ei pepperkake eske sånn at ingen skulle se hva som var under lokket og stjele det... For pepperkaker er ikke laaaangt så fristende som det som er under lokket...

Pepperkaker i bøtter og spann! Eller?


For under er all den godisen du kan tenke deg! Havrekjeks, drops, yoghurt-drops, knekkebrød, King-godbiter, og ettellerannet nature-kaninfôr... Ooog litt oxboy... Ooog, selvfølgelig, her er dagens outfit! ;-D

Hilsen Nacho. 

Vedstabling og tv-titting

Da har vi begynt å stable ved sånn at ikke jeg skal fryse på halen min til vinteren... Egentlig vet jeg ikke helt hva disse trærne som smaker skikkelig tørt (men er kjempesmarte å tisse på - ambefales for dere som er lei av å tisse på lyktestolper!) skal gjøre sånn at ikke fryser, men gode å gnage på, det er de. Enda jeg ikke er en gnager.


Ligger å passer på at arbeidet blir gjort riktig.. (Egentlig ligger jeg bare der fordi jeg vil ha tørrfisk..)

Dessuten så jeg og familien på Valpekullet på nrk1 igår. Og helt klart - Jeg MÅ ha vært faren, altså! Så mange bra rampestreker! Akkuratt som om jeg skulle vært der... Jeg har bare en ting å si om det:
MEEEREEEEE! :-D

 

Hilsen Leo

Oh-ooow... En hamster har ikke godt av å...

... Å se på TV. 

 

Som dere kanskje vet, passer vi noen hamstere (jeg er førstepasser, såklart). Millie og Kiko Rico Ostepopp er på besøk mens eieren er på hyttetur. 
Og i går satt søster og jeg å så på TV sammen med Millie... Så plutselig kom det noe sånn Spiderman-greier på TV'en - Vi tenkte egentlig ikke så mye over det siden søster pratet i telefon...
Men NÅ begynner vi å angre en smuuuule på det Millie fikk se. Det var IKKE godt for henne!

Hun har nemlig trodd hun var spiderman i natt og klatret over alt og bæsja  (DER har hun missforstått litt, Spiderman bæsjer aldri! Ingen kjediser gjør slikt). Skjønner ikke hvordan hun klarte å gå opp på hjulet sitt som bare spinner rundt med engang noe er oppå det... 
 


Sånn så det ut der oppe! Og ikke nok med det... Under platene i buret har hun klistra et par slike lorter... Hjelp...

 

Hilsen Leo

Søk, snus og utforske i bloggen:

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits