oktober 2010

ENDELIG!

I natt skjedde det noe helt fantastisk! Det snødde. Det er så spennende, å gå ut, liksom bare kose seg! Men, Nacho fryser litt på labbene, men, sånn er det for meg også..


Ser litt kaldt ut for en så liten kylling...


Det er kjempe gøy å springe så fort at snøen spruter rundt deg!


Jeg elsker å hoppe etter snøballer!


Jeg elsker også å hoppe over ting.

 

- Leo.

Livet er godt.. Hvis man har en nødtøffel.

Tro hvor tøft det er å ha en gutt i familien, nemlig Matcho Nacho! Men helt ærlig, han ser jo jentete ut da! Med all den stellingen, for hvært skritt han tar, og alt det der. Men på en annen side er han nå litt guttete med blått bånd, og slafsingen når han spiser! Haha, der har han lært noe av meg!


Klar for gutte-tur.

I dag har mor vært på butikken. Jett om søster og bror fikk mye rart. Derfor gikk jeg også i Rema-posen og snokte etter leker.. Eneste som var lek-bart var en kasse tomater, og jeg liker ikke tomater engang.


.. Derfor får jeg nøye meg med en tøffel.

-Leo

 

 

Ojsann... FLAUT!

Heisann!

Jeg har noe flaut på lager... Det skjedde i går : JEG BLE EN GUTT!!!

I starten av mine dager, trodde alle jeg var en gutt, men så, så de at jeg liksom var jente... Jeg har vært jente frem til det. Og mamsen fikk meg til å tro det, med disse orda: Åhh! Hei lille jenta mi, gullet mitt!

Jaja, heldigvis har jeg blått bånd, og seler!

Men det skjedde med den andre kaninen til mamsen. Bare motsatt, for det var egentlig en jente. Hun får dere se i ett annet innlegg:)♥ Hun het Snutte.

PS! JEG OG LEO GLEDER OSS TIL SNØEN KOMMER, FOR DA KAN VI GJØRE GUTTETING!

 

En vanlig dag for Nacho

Hei igjen! Vi blogga ikke i går, for vi gjorde ikke noe som vi hadde lyst og skrive om.

Jeg har sittet på sitteplata mi i uteburet, ellers ligget i høyet og koset meg med knekkebrød mens mamsen var på skolen!  Så kom mamsen hjem i gjen! Det er så godt å se henne! Jeg springer frem og tilbake, mens jeg venter på at hun skal stikke finger'n inn til meg. For da kan jeg begynne å slikke på henne, vet dere!

Hun la inn ekstra mye høy, sånn at jeg fikk friskt høy når det blir kaldt om kvelden!Hær er hula mi, full av høy!

 

Så gikk vi tur, helt til vi kom til altan, da svingte vi innom. Vi så inn vinduet der lå Leo (den slappfisken) i kassen sin og sov! Hehe. Men så kom bestemor, og skulle hilse på meg. Gjett hva jeg fikk! Jeg fikk eple og banan, på et fat! Hun er kjempe snill, fordet om jeg er litt usikker på henne da! Når jeg var mett, ville jeg utforske mere. Mamsen tok med fatet med banan og eple, og hun satte det på plattingen. Så gikk vi til buret for mamsen måtte ordne selene mine. Og gjett hva som skjedde når vi skulle hente fatet, SJURA (en fugl) hadde spist det opp! Hun satt ondskapsfull på strømledninga, og bare lo! FREKT!

Heldigvis fikk jeg nytt av besta! :)

Men nå må jeg gå. Jeg sparer eplen til kvelds! Ha det fint!

 

Q - Bruker sjura og spise opp mat som står ute til deg og?

Q -  Synes du hun er frekk?

Q -  Liker du eple og bananer?

Q - Blir du glad når mamsen din kommer?

 

TAKK FOR KOMMENTARER! :)

Suss fra Nacho

Utklednings mester

Hei! I dag har jeg hatt daffe-søndag... Bare ligget og koset meg på gulvteppet.... HELT til søster kom! Hun kledde meg ut! Man kan ikke si at jeg ikke likte det... Det var faktisk gøy. Men etter hvert ble jeg litt sliten av det, da sendte jeg søster et skarpt blikk! hehe!

Sånn begynnte det, jeg var en fotballfan.Men jeg liker å spille fotball, så det var jo bare kult og se ut som om jeg liker det.

Så ble det sprøere: Jeg har plutselig skaut.. MEN, leken min er der fortsatt


 

Hær ja... Hær ble jeg lei.


 

Jeg lingner på en jålete Cocker Spaniel... Da ble det ikke gøy lenger. Men, jeg likte skorta, så den beholdte jeg.

MEN, nå skal jeg fortsette å daffe under bordet, i fred og ro... Nettopp vært ute og jobbet sammen med far.. Så god daffedag til alle dere!Q - Bruker dere å bli kledd ut?

Q -  Har dere daffe-dager?

 

B

L

O

G

G

E

S

!

Flyttings

Hei alle sammen! I dag har det skjedd noe spesielt! Jeg har flyttet! Uten at jeg visste om det engang :-o! Slik skjedde det: Jeg og mams gikk fra huset (mams liker å kalle det buret) mitt, for en deilig ettermiddagstur.Trallala.. Nå skal jeg ut å gå tur :-).

Slik så det ut når jeg dro fra huset mitt. Så gikk vi et stykke, også lå det plutselig masse stokker i veien!Mams kaller det hinder, men det vet jeg ikke hva er for noe.

Men det gikk da greit, jeg måtte bare hoppe over de.Litt skeptisk... Men så:Det var jo ganske så morsomt! Dronningen i farta.

Jeg fikk skikkelig dilla på det, og trodde jeg kunne gjøre det overalt!Det var litt vanskelig å hoppe over muren og under gjerdet.. Men det gikk bra.Tihi! :-)

Men over til poenget med innlegget. Når jeg var ferdig å gå og vendte tilbake til min ringe bolig, var den ikke der :-o!Hva har skjedd her? Er det meningen at jeg skal bo på et bord?

Neida. Det som har skjedd var at mamsen min var så smart at hun tenkte på meg:-) Hun tenkte på at det kanskje ble kaldt om vinteren, og derfor flyttet hun bare på huset mitt :-). Derfor har jeg fått mye høy og ikke et nytt bur, men hun har flyttet meg inn i et utbygg, sier hun. Der inne er det tak over taket, samtidlig som det er litt åpent. Derfor blir det ikke så altfor varmt, og jeg slipper ikke minst å fryse like mye som denne karen:
Brrrrrrr........

Her er noen bilder av den nye boplassen min...

Èn inngang.

Litt Rotete, men det er ikke min skyld!

Fra min synsvinkel i andre enden. God ventilasjon...?!

La meg vise dere rundt her er: Bla bla bla...

 • B
 • L
 • O
 • G
 • G
 • E
 • S

 

Takk for meg for denne gang, søte lesere =).

Nacho.

 

 

Vil du og ha avisa?

Go'morn!
Idag har jeg hentet avisen. Da blir jeg kjempe kry! Jeg synes bare det er så kjekt å få oppmerksomhet, bare på grunn av litt papir! Hehe, gjør alt for oppmerksomhet. Og jeg slipper ikke før jeg får noe godt, prøver de og rappe den, springer jeg avgårde!

Avisbudet venter på at inngangsdøra skal opne seg...

.

 

 

Men, nå venter Nacho på at mamsen hennes skal komme, bare se:


Han er avhengi av mamsen sin! Men det er en annen sak... :-)


Venner :)

Jeg har mange venner, som noen ganger vil ha meg ut og leke, spessielt Tim. Det er en fin brun hund. Han kom på altanen vår,og hoppet på døra, akkuratt som jeg gjorde i forrige innlegg... Han hermer, men han lærer. Dessuten har jeg en kjæreste-venn-som-egentlig-ikke-er-så-opptatt-av-meg, hun heter Ronja og er naboen min.... Men hun kan dere lese om på www.ronjahjerteknuser.blogg.no .... Åhhh, hun er virkelig en hjerteknuser.

Så en til venn; Rusken, en elghund, men han har ikke gevir! Det er broren til Tim. ;-)

 

Så har vi jo Kito, my best buddy! Han er kjempe snill, men stor, han er en Golden Retriver, siden han er såå stor er det vanskelig for meg og ha overtaket på han... Nacho er nå også vennen min, noen ganger...

Og gatas sjønnhet kommer ofte, sånn at jeg kan hilse på henne... Nemlig Puddelen Bonny.... <3

 

Hær er søsknene mine... Jeg var god venn med dem da, dessverre har jeg ikke så god kontakt med dem.


Jeg er han med det gule halsbåndet. Den store er hundemamman min; Bianca

 

Men jeg elsket å bite søsknene mine i øret... Men de gjorde det også!


Hær blir jeg knøwla! Men ingen ting i veien med det, for det er vaaaarmt!

 

Men som dere sikkert vet snør det igjen! Men det er kjempegøy! Hehe:) Nacho lurer på hva som forfølger henne rundt, dere kan få se bildet av det! Og kanskje forklare Nacho på en kommentar hva dette er:


Hun mener de runde....! Hehe :)

 

PS! Tusen takk for kommentarer, vi blir så glade, det varmer virkelig et hunde og kaninhjerte!

B

L

O

G

G

E

S

!

 

 

 

VANN!

I dag har mamsen min vært på skolen. Det har til og med vært minus i dag, så vannet mitt hadde fryset... Mamsen så jeg var litt slapp.... MEN, når jeg fikk vann igjen, når at mamsen kom hjem, ble jeg verdensmester i å drikke! Så sprang jeg på do... Der ble jeg en stund... Så på'n i gjen!

 

Hær ligger jeg å slapper av..... Men vannflasken er der. :-)Jeg bruker og gni haken mot den, som viser at jeg liker den. :-)

Det kan henne det kommer flere innlegg i dag, siden dette ble så kort... Dere er herved advardt!


Vi kan avslutte dette innlegget, med å si at Leo vil inn nå! 


"Naaacccchhhoooooooooo? Blogger du nåååå igjeeeeeeeeeen?!"

Elvis

Nå får dere Elvis-spesial fra meg, Leo! Dere skjønner, jeg er ganske god i å late som jeg er Elvis, med leppa mi! Og hoftevrikkene.

 

Her er leppa, jeg gjør det gjerne til kamera :)Men søster synes det er vanskelig å få bildet av hoftevrikkene...I natt har det forresten vært mange minus ute!

 

Q - Kan du se ut som Elvis?

Q - Har det vært minusgrader hos dere?

 • B
 • L
 • O
 • G
 • G
 • E
 • S

Klem fra Leo ;)

 

 

 

Aktivitet!

Hei alle kaniner og hunder der ute! Hær snør det...  Ellers har jeg nettopp vært ute, å hoppet igjen. Jeg er mye i aktivitet. Så jeg lurte på om dere hadde forslag til noe jeg kan gjøre ute! Noe dere kaniner synes er gøy! Eller Hunder, Leo vill også ha tips!  Det kan jo være greit å prøve noe splitter nytt! :)

Jeg liker å utforske...

 

 


Mens Leo alltid har likt å leke med ball... På dette bildet var han valp.

Leo springer også en tur nesten hver kveld, laaangt.

 

 

Dessuten er vi kjempe glade! For på Rana's toppliste ligger vi på 53. plass! Andre dagen vi blogget lå vi på 93.plass!

Q - Har du et forslag til aktivitet?

Q - Liker du å utforske?

Q - Spiller du fotball?

Takk for at dere tar dere tid til å svinge innom bloggen.

KLEM FRA LEO OG NACHO :)

Ny livrett!

I går fikk jeg livretten min... Det er et fat med masse frukt og grønt på... Det er nomnom skal jeg si dere! Egentlig tror jeg at mamsen ga meg dette for å smiske... Hun har nemlig tenkt å lære (som om jeg liksom ikke kan hoppe) meg å hoppe noen hinder, men vi får se på de planene! 


Her er livretten min... :-)


Her ser jeg ganske skremt ut, men jeg er bare redd for at noen skal ta maten min. Knuuuurr!!

 - Nacho

Lite kult...

Heisann sveisann (jeg har jaggu fått ny sveis nå også)! Vet dere, i går ble ikke helt vanlig. Jeg stakk av og jeg var borte i ca 2 timer...

Når jeg kom hjem igjen, sa mor at det oste kumøkk av meg! Så jeg måtte dusje. Lite kult... Jeg skulle jo bare pynte meg til kvelden!


Men det var jo litt godt å bli dusjet...

Nacho skal flyttest inn i garasjen i dag, for der er det lys, og han er i dekning mot snø, rengn og vind. Han skal også få isopor ute på buret. Da blir han i dekning mot kulda også!


Han er da litt søt?

Det var dagens innlegg, senere kan det komme en video.

 

Q - Bruker du å pynte deg, med kumøkk?

 

Q -  Synes du Nacho er søt?

 

 

- Vi blogges, Leo og Nacho.

Besøk!

Hallo!!!! I dag har jeg som vanlig ligget lenge i kassen min! Men det ser ut til å bli en helt vanlig lørdag. Derfor kan jeg skrive om noe fra i går... Nacho fikk besøk av en hund som heter Leon (nesten det samme som meg!). Han gikk bare forbi, sammen med noen som mamsen hennes kjenner. Leon så ut til å like Nacho, men han pistret sånn at Nacho ble littegrann redd, den reddharen. Men heldigvis er sikkerheten først, så Nacho var inni buret sitt.


Her er Leon (den med store ører) og Ronja som er nabohunden, hun er redd Nacho, så jeg leker med henne!

Jeg får jo også besøk i ny og ne! Av mine største kjærligheter... Bonny, Stiffi, og selvfølgelig Ronja.

 

 

 • B
 • O
 • G
 • G
 • E
 • S
 • !

Kos og klemz fra Leo.

Kvelds blogging.

Heisann igjen! I dag har jeg (Leo) gjort mye rart... Det har Nacho også, så. 

I dag kom søster og bror, hjem fra skolen som vanlig, MEN ingen hadde trekket opp vekkeklokka mi, sånn at jeg kunne stå opp for å kose med mor. Dere vet jo at jeg liker å sove!  Jeg liker nemlig ikke at andre er på fanget til mor.  Da kan jeg like godt gå å kose med leken min!

 

Meg og min trofaste leke, som jeg er sååå glad i. :-)Nacho har fått nytt bånd, men det er for tynt til å leie meg i. Mamsen hennes (som er menneske-søstra mi) synes det er lettere med et slikt bånd:Hun har forresten startet vaskeri.. Eller slikkeri... Hun slikker mamsen sin halvt i hjel. Det var jo min jobb, men det er greit å ha en kollega! Men hennes slikking betyr at hun setter pris på å ha henne i sin kolloni. Min betyr at jeg liker henne.BLOGGES! 

Hva er nå dette??

Hei... I dag når jeg våknet, var det heeelt hvitt ute. Jeg tror noen har malt hele gårdsplassen! Jeg har aldri sett dette før, men det har Leo..., han sier at det er snø.... Men når jeg ville kaste meg ut i det (for Leo sa at dette var godt å rulle på) var det KALDT OG BLØTT!

 

Men når jeg ble vant med det, var det faktisk ganske kult!

 

Leo liker å farge snøen gul... Hær er han, den gærningen:

 

Men neste gang det blir bloggings, skal Leo èntre senen:)

Nå ligger han å sover, så jeg tok over.

 

Nå er jeg et linselus, sier mams.

 

Q - Er bakken hvit til dere?

Q -  Er du et linselus?

 

Kos fra Nacho,  som varmer hvis dere har rullet i snø!

 

Nytt fôr? Eller kanskje ikke.

I dag morrest kom mams tidlig før skolen begynte, da hadde jeg ikke lyst til å gjøre så mye, for jeg var litt trøtt. For noen dager siden begynnte mams å bekymre seg litt for meg. Jeg kom ikke for å hilse på henne... Jeg bare lå i ro. Og hun syntes jeg plutselig var så lett. Men i dag er jeg til bake! Likens vekt som jeg hadde FØR jeg begynte å spise ny-fôret mitt... Da var det som var årsaken. Det ble hvist feil for meg når jeg plutselig fikk et nytt fôr, så jeg holder med Kalle Kanin fôret mitt! Det er sånn man blir sterk av, hvis noen lurte! ;-)


Det er viktig å vaske seg. Viss ikke blir jeg skitten, da vil nok ikke mams kose med meg!

 

Kløs og kos fra Nacho

Her humper vi opp og nedHumpetitten, humpetatten. Vi er like glade.

Syk... Buhu...

Hei. I dag er jeg litt syk. Jeg har kastet opp. Men det er sånn som skjer... Jeg tror jeg vet hvem den skyldige er... Det er nok elgbeinet, jeg spiste kanskje litt for mye...  Men det var jo så godt! Jeg har heller ikke lyst på maten min.

Jeg har fordet meste sovet i dag... Men jeg er like snill snill fordet om.


Jaja, uansett om jeg geiper litt...

Men i morgen er jeg like frisk, tror jeg, jeg har jo tross alt bare kastet opp!

 

Q - Bruker du og være syk?

Q - Liker du å sove?

 

Leo er rar (som om det er en nyhet)

Heisann! I dag har jeg vært ute på gresset og hoppet igjen, det er nok det jeg gjør mest. Jeg har også vært ei fjellgjeit å klatret på mamsen min. Hun kommer rett og slett inn i uteburet mitt og setter seg, så kommer jeg og klatrer på både armene og føttene hennes.


Det her er huset mitt. Her lever jeg.

I dag var Leo ute samtidlig som jeg var det, det var koselig, men han er for rask til å leke sisten med... Sukk.
Men så fikk Leo plutselig noe SVÆRT å bære på! Han kaller (det ikke bli redd nå) et ELGBEIN! Det må høres så ekkelt ut å spise det, hva nå enn en elg er.. Masse ekkelt kjøtt og slikt. Det er en grunn til at jeg er vegetarianer.Mamsen og onkel sier at de kommer til å le hvis at Leo plutselig går med ei himmelsk gulrot, og jeg med et elgbein, men det har jeg ikke planer om i dette livet. Stakkars elg som bare løper rundt med tre bein...

Ellers har jeg fått nytt fôr, som jeg bare får spise i noen ganger, ellers spiser jeg KalleKaninFôr som jeg er glad i.

 

Q - Hva er yndlingsfôret ditt?

Q - Ville du spist et elgbein?

Q - MØØØ!

 • B
 • L
 • O
 • G
 • G
 • E
 • S
 • !

Nacho

Rest In Peace, Tica

Noen av dere har kanskje lest bloggen "Hjertesukk fra gulvteppet". Bloggeren i den bloggen heter Tica. Tica gikk desverre av med døden på onsdag den 6. oktober 2010. Hun inspirasjonskilden til at denne bloggen ble startet. Tica døde av uhelbredelig kreft i milten. Hun sovnet stille inn i sin egen seng, som hun hadde sovnet i hver natt i elleve år...

 Håper virkelig at det er greit at vi lånte dette bildet, fra bloggen deres hjertesukkfragulvteppet.

Rest In Peace, Tica.

 

 

Nabobuskebladslang?

Hei. I dag har jeg gått tur, og når vi kom tilbake til huset mitt herjet jeg vilt, og plutselig snublet jeg over en godtenammenam! Den sitter jeg og koser meg med i ett sekund, før jeg sluker den fort og greit ned i halsen.

Onkel sier jeg er en slukhals. Det er morsomt og gå tur, spesielt når du kan styre hvor du skal gå (Haha Leo - Det får ikke du lov til!) det  ANBEFALES!
Forresten er Leo en skikkelig kosegris! 

Over til Mr. Leo:  Hei alle sammen. Jeg er kanskje en LITT kosete av meg, men når sant skal sies er disse bildene fra når jeg var valp... Jeg kan heller vise dere hvor uskyldig jeg var på den tiden... :-)

Nacho: -Rampete sier nå jeg...

Leo: -Hysj, Nacho!Leo: -  Dette var det Nacho som gjorde, også får jeg skylden...

Nacho: - Ehem... Det skjedde mens familien var på jobb og skole og du var alene hjemme, og det året var ikke jeg født engang!

Leo: - Se på deg da, stjele fra naboens busker! Det kalles Nabobuskebladslang!Nacho: -Ehem... Neste bilde!

 

Leo: - Se på de ondskapsfulle øynene, da...

Nacho -Jeg var sulten og det lå på bakken! Hvor fikk du forresten tatt disse bildene? Stakk du av, kanskje Leo? Hvorfor løper du ut på stuen?

 

Nacho: Leo ble visst tatt på fersk gjerning i avstikkeri. Jeg avslutter med å si at nabohunden Ronja ga meg lov til å smake litt...

 

Hallaisen... igjen!

Hei, nå må dere ikke sladre på noen, for nå har jeg gått og lagt meg igjen! Hysj... Jeg trenger skjønnhetssøvnen min.

Jeg hørte nettopp kyllingen på altanen, så jeg prøver å ligge så skjult som mulig. Hviss ikke skal han sikkert bare ha en haug med autografer og sånt.. Gulp!  

Ingen ser meg nå... Hehe... En gang ikke Nacho...

God morgen!

Hei! Jeg ligger og koser meg i kassen min. Om morgenen er jeg kjempe trøtt, så det er nesten som om søster må dra meg ut! Men heldigvis for meg er jeg for tung! Haha. Jeg MÅ ha skjønnhets søvnen min, hvis ikke har jeg ikke sjans på puddelen borti gata. (PS: Ikke at jeg trenger skjønnhetssøvn, jeg er jo skjønn fra før.)

 

 


Snoorrrk!

Men søster fikk meg ut. Jeg må jo ut på do. Men når hun fikk meg ut SKAL jeg ha mat med en gang.

Og det fikk jeg! Jeg elsker mat over alt på jord, nesten.

 
Det var på tide med mat! Jeg har jo ikke fått mat på ett år! Det er synd på meeeg..Nacho blir også sulten, så her får han mat, av hånda til søster! 

 

Men i går kveld var jeg ikke sååå  flink. Jeg stakk av. Jeg skulle jo bare fortelle alle hundene at jeg har fått blogg, jo!

Det er værre med Nacho da... Nacho liker nemlig å stikke av under altanen. Amatøøøør.. Skal man stikke av, må man gjøre det riktig, hallooo liksom!

 Men jeg skal jeg tilbringe litt kvalitetstid med kassen min.

Nacho ordner opp.

Heioghopp, blogglivet er topp!

Det jeg skulle ordne opp i er at kaniner (det jeg er) ikke er gnagere, men i slekt med haren. Og vi er mere i slekt med hovdyr, enn med gnagere som mus, rotte, hamster eller marsvin.
Vi strekker oss nemlig på samme måte enn katt! Jeg liker katter, noen av de er snille. Men engang jeg var ute så kom det en svær katt og skremte meg!
En annen grunn som skiller oss fra gnagere er at de bruker forbeina som gripeværktøy. Og vi kaniner bruker jo ikke værktøy engang! Det hadde sett alt for dumt ut! ;-)

 Dessuten har vi også enda et sett med tenner bakom fortennene. Sånn at vi kan bite Leo i rumpa, spesielt. 


Dette er en katt som heter Lars Monsen. Leo har jagd han mange ganger...

LEO & NACHO

 

Ny blogg!

Hei og velkommen til vår blogg.

Dette er en dyreblogg. Jeg er en hund som heter Leo. Og min bloggkompis er en kylling, han heter Nacho. Ok, det er en kanin. Jeg er flink gutt, for jeg spiser ikke Nacho. Eller jo det kan jeg finne på å gjøre, men ikke kaninen Nacho. Han spiser heller ikke meg. Heldigvis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Her er meg, Leo - En flott Jaktlabbrador Reteriver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Og dette er Prins Nacho, en kanin-blanding.

 

- LEO & NACHO

 

Søk, snus og utforske i bloggen:

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits