september 2012

Åh, så godt det er med høst!

Høsten er kommet.. I natt var det minusgrader ute, klar himmel, og rim på gresset..
Når det er så kaldt er det kjempegodt å klemme seg inntil mams' varme vinterpels. Den er blå, og så god å kose med! Jeg holder også på å skifte til vinterpels, men det tar bare litt lengre tid. Jeg kan ikke bare kaste frakken min jeg, nei, jeg er rene stripperen, kaster litt her og der. Så alle vet hvor jeg har vært.


Dere ser at jeg har mistet litt av den gode, varme pelsen min.. Er siste mote å være skallet over nesen! ;-)


Sitter å holder et øye på en pipipflokk som har tenkt seg til Syden..


*posere*


Er vel ingen sak å være model, når man kan sitte oppi masse mat!;-)


Jeg har blitt orange i nakken, så jeg matcher løvet på bakken. For mye sol i sommer, kanskje? (hvis det går ann da, har jo så vidt sett sola)


Her synes mams at jeg ligner på min kjære slektning, haren. Men haren er så snåle, når vinteren kommer kler de seg bare i hvitt, sånn at de går i ett med alt annet.. Er jo ikke det som er mote, mote handler om å skille seg ut, faktisk!


En annen fordel med høsten, er at man slipper å få mamser til å bære deg opp til trærne, for at man skal få smake på blader.. Fast food!
For trærne stripper nemlig også, kaster bladene sine overalt. 


Så må jeg bare slenge inn et bilde av noen blomster før de forsvinner helt.. Og alle vet at kaniner liker blomster, sommerfugler osv. ;-)

- Nacho

Gratulerer med dagen, Jaktlabben's Best Leo

I dag, den 11. september, har jeg og alle mine søsken bursdag, for skjette gang! Jeg er faktisk hele 42 hundeår nå.. 42 år og fembarns far!
Ble både kake og gaver, hurra for meg!

Fordelen med å være valpefar er at man på nytt lærer seg valpeblikket.. Sånn at man ikke ser så gammel ut:


Valpeblikket! Tadaaaa.


Bursdags"barnet".


Har fått gaver.. Friskies (godbiter, passer fint til trening hvis man kutter de i mindre biter. Ikke fordi at jeg er så liten at jeg ikke klarer å tygge de hele altså. Er tross alt 6 år. Er bare søster som er kjip), et stort bein og Pedigree Dentastick - eller kaffekjeks om du vil...


... og ei kjempefin kake! Nomnomnomnom.. Hvis noen av dere har så lyst til å feire med meg, eller bare har lyst på kake, så kan jeg godt avsløre oppskriften, altså.


Gamle grå'er som meg har lov å forskyne seg grådig. ;-)


Enda litt mer meeeg.

- Leo

Små ting, store gleder

Nå er det blitt høst, og rognebær, gule trær (eller gule tær hvis vi skal snakke om Nacho), og kjølige dager har meldt sin ankomst.. Er koselig det også, for da kan jeg nyte lange varme dager i loppekassen. Det kan jeg ikke gjøre på sommeren, for varme dager + varm kasse = hot dog. ;-)


Rognebær. Til opplysning er de ikke like gode som tennisballer, selv om de er runde og fargesterke.


Jeg har nemlig blitt kjent med en ekte tennisball!


Å holde tunga rett i munnen er oppskrytt, jeg å fange ballen uansett..


.. Told ya!Jeg er veldig glad i tennisballen, så den får et vennlig nuss!:-)Posere litt også. Har litt tid til det i mitt sportye liv, heldigvis for dere.


Også en liten hamsterball til slutt.

- Leo og et snev av Kiko. :-)

hits