juni 2012

Og vinneren er.....

... bidrag nr. 1, med hele 8 stemmer. Gratulerer så masse! :D


Vinneren vil bli kontaktet på mail. Kos deg med gavekortet på iPet.no! 

Tusen takk til alle som deltok!
- Dyreneshverdag 

Konkurransen er avsluttet - stem!

Nå er fotokonkurransen avsluttet. Tusen takk til alle som 7 som meldte dere på! Alle bildene var kjempeherlige, utrolig morsomt å se på. Dessverre kan bare et bidrag vinne gavekortet på iPet.no. Og vinneren for dere avgjøre. ;-)

Dere kan kun stemme på 2 bidrag, og det er lov å stemme på seg selv. Den som får mest stemmer vinner, og vinneren blir vist i et annet innlegg.


Bidrag nr. 1.Bidrag nr. 2.


Bidrag nr. 3.


"Det er Sølvi og Ronja..<3 De ''leker'' Aliens, da de henger opp ned og ikke ser så smarte ut. ;)"

Bidrag nr. 4.

"Gilbert og Molly "samarbeider" om å få ut ballen (fra målet) på fotballspillet.
Ihvertfall ser det ut som om de samarbeider...haha. En periode var de veldig ivrig på fotballspillet...eller rettere sagt den lille fotballkula.."

Bidrag nr. 5.

"Her er et bilde av Akilles og mamma Stella. Akilles leker ser i hjulet da mamma kommer bort å gir han en kjærlig nuss <3"

Bidrag nr. 6.

Bidrag nr. 7.

"To gutter fra HamsterGledes kull 2 leker og koser sammen :)"

Stem på de to DU synes bør vinne!
- Dyreneshverdag

Viktig melding til dere som leser bloggen!!!

Nå har vi tenkt å avslutte påmeldingen på konkurransen i løpet av helgen. Vi har fått tilsammen 5 bidrag - Så nå er det siste frist!
Når den er avsluttet, blir det stemming, hvor vinneren vinner et gavekort på iPet.no. For mer info, trykk på linken over!

- Dyreneshverdag.
På besøk til en av valpene mine

Nå er alle valpene flytta ut i den store verden.. Tre av valpene dro til samme by som meg, Rana. En annen dro til Sørreisa, og en til Sømna - Der alle sammen ble født.
Som sagt har tre av valpene har flytta forskjellige familier i Rana, og en av dem er noen i slekta vår. Deres valp heter Kita (?), og her om dagen var vi på besøk for å se på skjønnheten (som er veldig lik meg, bare for å ha det sagt).


Hils på Kita!


Her dreper hun leken sin, skikkelig tøff med andre ord! (som å se seg selv)


Og her er bildet tatt uten blits, er hun ikke fiiin? Hehehe. Er sånn det skal være når man tar bilde av en valp.


Og her koser hun seg med min far...

 


... Men her har hun funnet sin egen far.

Det skal bli spennende å se hun og de andre vokse til. Kita har jo allerede lært å sitte på komando - Hun er jo allerede kjempeflink! Lurer på hvilken far hun går i fotsporene til, altså.

MINNER DERE PÅ FOTOKONKURRANSEN I ET PAR INNLEGG UNDER HER!
- Leo

Gratulerer med dagen, Nacho! :-)

Nå har jeg, Prins Nacho - Som det eneste sommer"barnet" (kan nesten kalle meg voksen også nå!) på bloggen, blitt hele 2 år! :-)
Har feiret bursdagen min sammen med Torres allerede, siden han ble 2 år på 17. mai.. Men det hindra ikke meg fra å feire i dag også, skjønner dere.


To "bursdagskaker" og to lys. Bare vent til jeg blir 3 år (som jeg allerede gleder meg til), da får jeg heeeelt sikkert tre kaker og tre lys! Håper jeg i allefall..


Spiser med hele hode, jeg. Da får man med seg mest mulig mat, i stedet for å bare bruke munnen.


Fikk meg visst litt gulrot-leppestift rundt munnen! Må pynte seg når man har bursdag vet dere.


Og til slutt et av mine fantastiske moves. ;-)

 

-  Hilsen bursdagskaninen Prins Nacho.

MINNER DERE PÅ FOTOKONKURRANSEN! klikk >her< for å bli med. Til nå har vi fått ett bidrag. Hvis det ikke blir flere i løpet av helga kan vi jo alltids skifte temaet? Eller hva sier dere? Iallefall må hun som har meldt seg på snart få litt konkurranse.

Vi kjører igang fotokonkurranse - I sammarbeid med iPet.no!

Vi vet at mange av dere dyr der ute er fotomodeller, døgnet rundt. Vi vet også at de fleste av dere elsker lek, av et eller annet slag..
Derfor har vi bestemt oss for å lage en fotokonkurranse med temaet "LEK" - til ære for dere som leser bloggen vår.
Husk at det er mange former for å leke, så vær kreative - sånn som dere pleier å være.

Men hva er vel fotokonkurranse uten en liten premie? I denne konkurransen vil vinneren få et gavekort på iPet.no på 100 kroner. (Har nemlig en viss peiling på at det er mange dyre-eiere der ute som elsker å kjøpe ting til sin firbente venn.)
Med dette gavekortet kan du kjøpe alt av produkter på dyrebutikk www.ipet.no som hundeutstyr, hundebur, hundeklær, hundeseng, katteutstyr, katteleker, kloremøbel, kaninbur, hamsterbur, marsvinbur og mye, mye mer! Husk at gavekortet gjelder produkter ikke frakt.


I Leo's øyne er fotball absolutt lek!

Sammendrag av regler:

  • Du kan delta med kun ett bilde.
  • Temaet er "lek".
  • Lag enten et innlegg på din blogg, om at du er med i konkurranse + bildet, eller send bildet til dyreneshverdagblogg@hotmail.no.
  • Dere kan sende inn bilder helt til (edit) vi har fått en del bidrag.
  • Bildet må være du som har tatt det, eller i det minste ditt eget.
  • Premien er et gavekort fra iPet.no på 100 kroner. Vi håper dere vil delta! I såfall gleder vi oss til å se ditt bilde, fylt av lek!
- Dyreneshverdag, Hanne, Leo, Nacho & Kiko.

Dette med streik er vel ikke så værst alikevel!

På grunn av streiken har både bror og søster fri.. Med andre ord har vi fått ekstra masse stell, hele gjengen! Det slår jo aldri feil, spesielt ikke når sommeren er kommet for fult.Kiko har fått bli med ut i finværet. Han så ut til å kose seg, men jeg får dessverre ikke lov å leke litt sisten med han, selv om han er ute.. Hørt sånn tull!

Og Nacho har hatt besøk, og vært på besøk i helga.. Kaninen Torres har vært plagånden denne gangen. Neida, han er så koselig så, Nacho liker han i hvertfall.
Dere må forresten gjøre dere kjent med Torres først som sist, for i sommer skal vi passe han i TRE hele uker..
Bare se det for dere da, to Nachoer nærmest flyende rundt her. Hjelp..


Torres.


Nacho gjør seg lekker. Pøh.


Og her har dere meg, tøffen him self. Ser dere likheten mellom meg og en krokodille, eller? Nacho og Torres, pass dere..

- Voffelig hilsen krokodille-Leo.

hits