juni 2011

Bare på lørdager...

Idag fikk jeg, Nacho litt småting av mams...  Hun er ikke akkuratt vond å be - For det er jo klart det fantastiske, snille, søte og flotte favorittdyret hennes må ha godis. Fordet om det bare er lov på lørdager - Men siden jeg er best får jeg på ukedager også! Slå den du! ;-)

 


Høy, gnagepinner, hamburger og vitamindrops. Vitamindrops sier mams er usunt, derfor er ikke noe jeg får til dagelig, desverre - Til min dype fortvilelse... Men overleve skal jeg!

 


Kiko får også litt godis, utenom at det er lørdag. Men jeg er fortsatt best. Dere, skjekk det gape hannes da, forresten! Mams må bare passe seg, hvis ikke kan det hende hun blir spist når hun holder han! Hufff...

Og idag fikk jeg også hilse på Speedy. Her var jeg litt opptatt når han kom brusende bort til meg, men hva gjør man vell ikke for fansen?  


Her står han og forteller meg hvor mye han elsker å meg. Ligner forresten på at han ber eller noe - Kanskje jeg er den nye "guden" hannes? Hihi... Men siden han var ganske snill fikk han ett av dropsene mine. Så vi er offisielt venner. :-)
Hilsen Nachomacho 

Oppdretter på besøk!

I går kom oppdretteren min på besøk... Da ble jeg først litt sjokket siden familien min bare: "Ja, Leo. Nå er ferien din over. Nå skal du hjem til oppdretten din igjen! Takk for besøket!" Men heldigvis tullet de bare. Men altså... Jeg hadde ikke hatt noe i mot det for i stua hadde oppdretteren min en svær luft-madrass som bare hundene hans fikk ligge på! *Kremt*


Dette var det første møtet mellom meg og oppdretter'n min i går... Jeg labbet han selvfølgelig masse for å vise at jeg fremdeles er en labbrador. :-)

Far, mor og oppdretter-mannen satt og snakket masse om meg - Og selvfølgelig elsker jeg det! Dem sa tilogmed bare fakta om meg som: "Leo er skikkelig vakker - Helt perfekt en hund!" - Og jeg satt selvfølgelig ved siden av dem og nikket hele tiden. Meeeeeeeeeeeeeen...Så ødela far alt med å komme med sånne pinlige og flaue historier...
Og så kom bildedelen. Da skulle jeg bli fotografert! Men det var ikke alltid jeg ville holde maska å sitte i ro sånn som her hvor jeg ville angripe kamera...
Og han ble skikkelig sjarmert av elvisleppa mi også! Men det skjønner jeg jo - Bare se på meg, da! 

 

Og sånn gikk resten av kvelden. Blitzregn og kosing pluss at jeg måtte vise han alle lekene mine, selvfølgelig. Og forresten pratet de om at jeg KANSKJE skulle bli far! Jeg kan liksom ikke se for meg i farta at masse små mini-meg løpende rundt her å stjele alle lekene mine, tar seg dukkerter i vannskåla mi og prøveligger senga mi - Jeg har nok med at bare Nacho gjør det. 
Men hvis det skjer - At jeg blir far har jeg navne ideène klare: Leo jr, Leo 2, Leo 3, Leo 4 osv.

Hilsen Leo. 
En rulletusk tur...

Idag la jeg og søster ut på tur borti... Ehh... Ku-bondeby sier vi. Og båndet var slakt hele tiden! Jeg vet det høres ut som et mirkakel til å være meg, men jeg lover! Jeg gikk nemlig pent i bånd. Bare se her:


Nesten helt i bakken med båndet faktisk! Flink gutt, Leo, flink gutt. :-)


Og så gikk vi et stykke, og så stoppet plutselig søster for å ta bilder! Og jeg visste ingenting liksom! Jeg gikk jo videre.... 


...For å se og lukte på litt blomster 
og bare plutselig hørte jeg en ku som sa møøø, så ble jeg så rulletusk at jeg falt på hue i grøfta....


....  Og jeg holdte jo på å dø! Og jeg ropte i all forskrekkelse "Brann, mord, ring politiet" liksom! Og da kom søster løpende og på toppen av det hele stod hun bare å lo! Sa tilogmed at jeg lignet på en blomster fordi jeg ble så gul av pollenstøv! Jeg var jo i nød, og hun brydde seg bare om BLOMSTER!
Dessuten var det disse tullingene som møøøø'a sånn at jeg ikke så meg for å falt i grøfta. Det værste var jo at de hadde sett på meg hele tiden og bare stod der å lo av meg akkuratt sånn som søster... Med andre ord tror jeg at søster er ei ku. Tips til hvordan jeg finner ut om hun er ei ku, eller? Noen? :-/

 


Og her er jeg jo selvfølgelig på tur for å rane stabburet!  Tro hva mor hadde sagt hvis jeg kom hjem med et svært lammelår som middag... 

 

 


Men oppi alt dette fikk jeg jo tid til å posere også, selvfølgelig, som reddet dagen til søster. :-)

 - Hilsen Leo.
PS: Det var ikke tillaget at Leo falt i grøfta. Det var sant. ;-) 

Det er ikke uten grunn...

....At vi har blogget så sløvt!
Og som vanlig har det en fir-bent grunn. Vi passer nemlig to hamstere igjen! De heter Speedy og Kiko.
Og jeg har ikke blogget fordi jeg har vært opptatt med å lære de Leo's hus-regler! De kan jo ikke bare bruse inn her på mitt territurium uten å vite hvem som er alfa-hannen av oss og hvem som bestemmer liksom. Men heldigvis er begge gutter, så det gikk fint ann å snakke mannsk med dem... Fordet om de gjemte seg litt. ;-)

 

 
Dette er Kiko. Han er en hamster (som dere ser) på rundt 4-5 måneder.  :-)Og dette er Speedy. Han blir 1 år i oktober, han. :-)
Hør her, Speedy! Reglene er sånn og sånn... BLA, BLA, BLA... Hvor er du forresten, Speedy? 


Her er burene deres. De stod tilogmed på badet der, og der får engang ikke JEG lov til å være!

- Hilsen Leoskråll :-)


Bli voksen?! Jeg?!

I går var jeg, Nacho inne på besøk til bestemor tissa jeg på skapdøra hennes... Hun ble ikke noe særlig glad når jeg først og fremst parfymerte skapdøra og malte den gul samtidig! Og vet du hva? Man må jo hoppe opp for å få til å tisse på skapdøra, og det er jammen ikke så lett skal jeg si deg - Å hoppe for å tisse samtidig! Og når jeg hadde strevet og øvd meg på mine egene vegger inni buret, og endelig klart det på skapdøra inne skulle det liksom være FY SKAM?! Makan. 

 


I går var jeg også litt mer rebell... Jeg gikk inn i huset med skitene labber!

Også kom mams med denne kommentaren: "Nacho, du må da ikke tisse på skapdørene eller gå inn med skittene labber! Hvordan kommer huset ditt til å se ut når du blir stor da? Når du har flyttet helt ut og ikke jeg lengre er vaskehjelpen din?"
 Men jeg har planer om å ikke flytte ut før jeg blir 23, så det så! :-)

Ellers er livet strålende. Som alltid. :-)

- Hilsen Nacho som ikke blir voksen. :-)

Ubudd gjest!

Idag hadde vi et merkelig dyr i vinduskarmen. Nei, det var ikke en hund eller en elefant, men ei humle av alle ting! Jeg hadde håpet på en hund i vinduskarmen som kanskje ville leke litt, for det vil ikke humler. Den har brent meg en gang på tunga før, når jeg lekeslossa litt med den og sånt, så humler er dumme. Tenk å brenne verdens flotteste tunge! Heldigvis var det ikke vondt og jeg reagerte ikke, som den tøffingen jeg er.

 


Her er humla. Hun hadde tatt alvorlig feil hvis hun trodde vinduskarmen var en blomst. :-SDessuten var den litt dum, da. Vinduet stod på vidt gap, og den ville ikke fly ut! Jeg mener, vi har det jo koselig her på mitt teritorium, men jeg synes det var litt frekt å bare bruse inn inn på mitt omeråde og ikke dra ut igjen før ei god stund etterpå! Også har den humla tilogmed bare hoppa elegant over "Please Wipe Your Paws" matta til mor! Vent til jeg forteller det, a!

 


Dessuten var søster litt feig når hun skulle åpne vinduet å få humlen ut. Hun bare: " Leo? Hvis hadde hatt hender, hadde du ikke sluppet billig unna. Den er jo på <<ditt>> territorium, eller hva? "
 Men jeg gadd ikke å høre på den klynkinga hennes (akkurat sånn hun ikke gjør med meg når at jeg er i nød ute og står og klynker). Så jeg bare lukka øynene for å late som jeg sover, jeg, sånn som du ser på bildet.


- Hilsen Leo... The Bumblebee-police!
Straffbart å gi seg ut for noe man ikke er!

Æsj, hundekjeks er ikke godt lengre. Smaker ikke hundekjeks engang. :-(
Idag skulle jeg nemlig smake på noen hundekjeks jeg hadde tisset og tisset på sånn at de ble store og fine...
Ja, såklart, egentlig visste jeg ikke at jeg skulle smake på de, jeg trodde Nacho skulle spise de! Hvis ikke hadde jeg jo ikke tisset på de... Det sier seg selv.
Dessuten var dette en plante med NAVN hundekjeks. Ikke en hundekjeks sånn som jeg trodde! Plantene nå tildags... *Oppgitt*.

 


Svike-hundekjeksen. :-(


Sitter og gleder meg til å ta en jafs...


Fikk det servert av søster sin hånd tilogmed! Lureri... For av søster sin hånd kommer det bare godis av!


Og så fikk jeg den negative overraskelsen! Æsj! Dette er mat for vegitarianere som Nacho! Ikke for meg som er en tøff kjøtteter!


Så, ja. Jeg angrep det. DØØØØØ! Straffbart å gi seg ut for å være noe man ikke er!
Her ville jeg egentlig angripe søster sin hånd i samme slengen siden jeg fikk lureri av henne. Men enn om hun mistet hånda da, sånn at jeg aldri fikk noe godt av den hånda? Nei, best å ikke ta sjangsen. ;-)Skjelden du ser en hund som angriper hundekjeks... Men altså, jeg sier bare: DØØØØØØ! DØØ DUMME HUNDEKJEKS! DØØØØ! WÆÆÆH!


DØØØØ! Hvis du våger å lure Leo må du jaggu ta konsekvensene også! DØØØØØØØØØØ for pokker  -  DØ!


-
Og sånn går det hvis du lurer meg. Det er straffbare greier det!  Hilsen Leo.

Smil, auuuol og gjesp

 

 


Søster: Prøv å smil, Leo! Jeg vil ha bilde av et perfekt smil!
Leo: Javell, jeg kan prøve...


Leo: Er dette bra nok? Ehh... *Usikker* Smiil?
Søster: Tja... Kanskje... Men prøv igjen...


Leo: Nå da? Dette var vel ikke så værst? *GLIS*
Søster: Hm... Nei, faktisk ikke så værst! Helt perfekt! :-)Leo: Jeg liker best å smile på denne måten, jeg... Man kan ikke gå rundt å smile som en eneste stor smiley, heller.
Søster: Men smilet i stad var jo perfekt! Kan du ikke bare gjøre det en gang til...?


Leo: Aldri. Det er kjedelig.. *Gjesp*... 
Søster: Jaha.. Hvis du sier det så. Hva vil du gjøre da? Du kan få gjøre freestyle.  Leo: Freestyle?! Jippi! Se på meg! Jeg er en farlig og skummel ulv! Auuuol... Ligner jeg eller? Høh?
Søster: Eheh. Ja, fin freestyle... Prøv noe annet også, ikke nøye hva. Bare noe annet...
Leo: Æsj, jeg skjemmes over å gjøre dette, men nå er jeg en "søt" liten katt... Mjaaau... Var dette "puuurrrfekt" nok for deg?
Søster: Aww, så søt du ble! Kunne gjerne likt deg som katt, Leo!


Livet er hardt

Idag trodde jeg faktisk jeg skulle få mat på senga, viktig som jeg er. Tenk så enkelt å få middag på senga - Middagshvilene tar du rett etter du har spist, liksom bare lukk øyene... Du kan jo tilogmed sove mens du spiser!


Bare sett det forran meg, jeg kan ikke vente! Deilig å være bortskjemt i sommerferien... Ahh...

Men vet du hva? Hun bråsnudde fremfor meg, og sa "Kommer du? Er du ikke sulten, eller? Skal bare nabohunden få maten?" Og jeg bare "HVA? Hvis jeg ikke får mat på senga, streiker jeg i sult!". 
Og hun bare fotsatte å gå... Og da måtte jeg jo gå etter, for nabohunden kan jo ikke få min mat! Iallfall ikke av min matskål...

 


Så, jah.. Jeg endte med å spise ute. Livet er hardt... Sukk... :-S


- Leo som ikke får mat på senga.

Ørkendyra Leo og Nacho


Ah, endelig kom jeg til et strøk med gress! Pust og pæs... Hvor er vannskåla mi, mams?

Ja, varmen har tatt litt over, for nå kjennes det ut som en ørken ute i hagen... Eller, det ER en ørken i hagen.
Familien har nemlig fylt hagen med sand! De har gjort det pga. at bakken har syket så ned siden det har vært myr her før. Men jeg tror bakken har synket ned fordi Leo er alt for tung for bakken, sånn at den, eh... Synker ned. Hihi... ;-)

 


Dette er Leo med masse sand i annsiktet... Blandet med masse sikkel som er en sånn hundegreie... Vedder på at han tok en smaksprøve på den "herlige" sanden. Sand er sikkert ny livrett, kjenner jeg Leo rett! ;-D

- Nei, nå må jeg gå å drikke litt vann... Ble så tørst av å være ute i ørken. Hilsen Prins of the ørken Nacho.

Wannabe meg!

Idag var Leo skikkelig wannabe... Han spiste gress akkurat sånn som meg, og hvis ikke det skulle være nok...
Jeg og mams var på andre siden av huset enn hva kaninburet mitt stod på, og når jeg kom tilbake til mitt hjem, kjære hjem, kom jeg også hjem til Leo, kjære Leo... Døra stod oppe, og vips! Leo stod inni buret mitt og spiste MIN vannmelon! Frekkas...

 


Jafs sa det og vannmelonen min var vekk. Skulle tro han ikke fikk mat, og at det var derfor han spiste min mat!
Men det hadde jo vært verre hvis han hadde spist pelletsen min fra MIN matskål! Da hadde han fått juling! Jeg har nemlig hare baklabber og er ikke redd for å bruke de.. Hah!

 

Men hvis du ser bort fra ørene, snuten, labbene og halen for å ikke glemme det store gapet kan han vell ligne litt på en kanin.. Og så må han endre litt på størrelsen for å få mere plass i buret mitt...?
Dette er en trussel, "kjære" gummiball!

Shit, nå ble jeg tatt på sengen her, altså! Mor har kjøpt meg en u-tyggelig ball! Målet mitt helt siden jeg fikk den var å tygge den i stykker, men det er umulig... Jeg er nok redd for å si at den er blitt ny alfa-hann!
Tilogmed jeg med verdens sterkeste kjeve, verdens fineste tenner og verdens tøffeste hund klarer det ikke! FLAUT! Men jeg skal gi den en omgang med juling i morgen også, så får vi se om den gir seg. ;-)

 


Utyggelig gummiball fra Biltema...


Jeg og ballen i full action... Slosse, slosse, slosse!


Slosse, slosse, tygge, tygge... Ser dere slosterøyken?


Hmm... Hvor ble ballen av? Ser den ikke i all denne røyken...


...Og nå er det like før jeg ikke ser meg selv i denne slosserøyken!


Bakholdsangrep... WHEE!


Jeg tar deg nå skal du se! Wheeee!


Nei, nå må jeg sannelig hvile litt... Hold deg her, ikke stikk av! Jeg følger med deg... Etterpå er det runde 2!


Ballen etter nok så mange slosskamper... Ikke en skramme! Snakk om å holde seg godt med tida! :-)
Hilsen Leo som skal tygge en gummiball i stykker. Etter på skal jeg så sannelig minst komme på nyheterne...Hvor har du vært hele mitt liv?

For noen dager siden var jeg og søster og spilte fotball i hagen, da jeg plutselig så ei søt tispe kom gående...
Søster bare "Leo, ballen er i lufta, hopp etter den!" Og jeg bare: "Football in the air? Glem det, da! Her er love in the air!" :-) *Snuse, snuuuse*...  Ahh, denne deilige lukta skal du lete lenge etter... :-)*Snuse, snuse*... Ehm, hei forresten... ;-) Tar i mot deg med åpne armer!


Og ei stund etter på kom ei katt gående... Den tok jeg ikke imot med åpne labber... Jagde den nemlig bort med lukkede labber... Hihi. ;-D

- Hilsen Leo som har tekken på damerne... <3


Gratulerer med dagen, Nacho! :-)

Idag den 8. juni er jeg, Prins Nacho blitt hele 1 år.
Endelig  jeg at jeg blir kvitt disse dulle-baby-kommentarene! Jeg er jo tross alt 1. år og stor gutt! Verden er jo bare helt fantastisk når man er litt ungdom... ;-)


Jeg begynte den store dagen i blomster-beddet, der jeg bare måtte fortelle alle blomster-bedd-beboerne
at jeg er har bursdag!


Derreter måtte jeg fortelle alle hestehovene at jeg har bursdag... "Hei, blomster, blomster, er du våken? Jeg er, jeg er, jeg er! Jeg har bursdag idag, johooo!"


Og så ble Prins Nacho, som jeg heter bedd på slottsmiddag i huset til familien. Der ventet Leo meg. :-)


Og gjett hva!  Da jeg har lagt meg ned, kom mams med denne overraskelsen! Skal si den smakte... :-)
Ps: Lyset blåste mams ut da jeg skulle få starte å spise... Hvis ikke har jeg stått her uten hår...

 
Og etter masse spising og synging av bursdagsanger, ble jeg trøtt... Vedder på at Jon Blund feiret sammen med oss! ;-)

Jeg fikk en godishamburger og en nagesten av mams i gave. Tusen takk! <3.

- Hilsen Prins Nacho som har bursdag.

Jeg har funnet plassen min

Ahhh, endelig har verden blitt klarere... Jeg har nemlig funnet plassen min - I sofaen... Her ligger jeg trygt til noen vil ha go-plassen og jager meg ned... Hihi, men jeg skal tviholde på sofaen om så noen skulle komme med heisekran for å få meg vekk! Mohahah! :-)

 


Koooser meg... Hele verden skulle vært en gigantisk sofa! :-)

 

Hilsen sofagrisen... Le... Znooork... ZzzzzzzzzzZzzZ...

 

LYKKE, LYKKE, LYKKE!

Far har bestemt seg for å bygge ny altan, og det er seffern Nacho glad for, siden han kan gjemme seg under der også. Og på grunn av at han vil ha ny altan, måtte han grave tre store hull i bakken... Gjett om jeg og Nacho er stolte da - Far har endelig begynt meg graving! Han som ikke ble noe glad når vi gravet andre steder som i blomsterbedd - Nå har han begynt med det selv! Dette burde komme i avisen! JIPPI! APLAAAUS! 


FLINK FAR... FLINK FAR!


Gleder meg bare til de hullene blir fylt av regn, sånn at jeg og Nacho får oss baseng i hagen... Akkuratt sånn som kjendisene i Hollywood har! Vi er vel max. like kjente som de kjedisene er? Nettopp... Derfor vil vi ha det akkuratt sånn som de! Men det kan faktisk bli lenge til... For nå er det meldt fint vær hele uka! :-D


Her er den lille gropa jeg gravde... Far er mye flinkere... Det er en ting som ikke er bra for ryktet mitt!

Og forresten, far har begynt å rive enkelte deler av gjerdene for å bygge nye... Og det betyr nye rømnings-sjangser!  
Far er så genial, jeg er så genial, verden er så genial!!! :-) 


- Hilsen EN GENIAL Leo!


Regn stopper aldri venner og rampestreker!

Idag har jeg stoooorkoset meg! Dagen startet med at jeg og Leo var ute sammen. Jeg satt for det meste i ro og så på at mams sparket fotball til Leo. Men det var en grunn til at jeg bare satt i ro... Jeg fulgte nøye med om mams heller skøyt Leo i baken istedet for å skyte fotballen... Men neida... Det er nok bare jeg som synes at baken til Leo og fotballen er veldig like!

 

Og etterpå det fikk jeg enda en bamse! Denne gangen var det en hvit kanin, med røde ører. :-) Jeg tror forresten at den andre bamsen min, nemlig Bamse ble litt sjalu...

*Lukte, lukte...* Han er godkjent, slipp han inn i buret mitt, og ikke bare stå der davell! 
Hei på deg, jeg heter Nacho... Men bare kall meg Mr. Macho! Og du kan hete Fiasko
(Bare for å få navnene våre til å rimer. Nacho og Fiasko... Skjønner?). Han har fått plass på soverommet, hvor han står atmed bomulls-senga... Nå føles alt trygt! :-)
 Og når vi var en tur ute, fant jeg denne kongestolen, atmed et tre........


....Kanskje den første kongestolen det går ann å spise også! Nå er sikkert Kongen bra missunelig!
 

<-------Ser du meg?
Så lekte vi litt gjemsel, før jeg plutselig fant et hull i altanen og smatt under...
Da var jeg under der i ca. 1 time før jeg kom ut, og mamsen kunne ta meg.

 


Men heldigvis ble ikke mams sint. Her sitter jeg under et tørt håndkle og forklarer
at det var den nye bamsen sin idè. For det var jo det... Ikke sant? ;-)

 

Hilsen Nachomacho og den nye bamsen Fiasko. :-D

For en dag! En veldig våt en...

Idag har søster, en venn av søster og selvfølgelig midtpunktet - Nemlig jeg, Leo vært på tur.
Vi var midt i skauen i hølgregn... Søster og venninna hennes synes det var ekkelt med så mye regn, men for en tøffing som meg, gjorde det ikke noe... Nesten ikke noe iallfall...


Posere, posere posere......


Aahh, endelig! Kanskje jeg blir noe tørrere hvis jeg ruller meg på lynget...Gå, gå gå... Er det ikke noen plasser med tak her, eller?


Kongen på dungen speider etter tak... Eller kanskje etter noen lekre tisper...?


Oj, lurer på hvilken "leke-bil" som har mistet dette dekket... 

 


Denne veien søster - Jeg tror jeg lukter tak!
Og det gjorde jeg også! Jeg må bare komme meg opp her...


Haha, det var det jeg visste! Tøøøøørt! Og jeg har god utsikt også...


Nei, nå er det tid for å vende snuten hjem. Hvis jeg bare finder veien hjem fra skauen... :-S


Hilsen Leo!

Ps: Fiskenavnene ble fra Charlotte (Charlotteshusdyr) og var Swim og Swam
Men tusen takk til alle som sende forslag! :-D

 

Dere har ikke hørt om oss!

BLUB, BLUB!

Dette er fiskene som egentlig var ideen bak dyreneshverdag som blogger... Vi tror nok ikke dere har hørt om oss før, siden Leo og Nacho har vært så selvopptatte og Selfish (Haha, tok dere den? Fish!) som hoppet rett på bloggstuntet, og glemte oss bort! Men altså, nå vet dere det - Vi er her vi også! 

 
Fotogen fisk... Hørt om det før eller? 

Vi kan vell fortelle litt om oss?  

Vi er 2 orange-rosa og litt sorte små fisker på 2-3 år, som ikke har noe navn... Vi er ikke helt sikre på om vi er tøffe gutter eller søte jenter... Hvis dere vil så kan dere sende inn fiskenavn til oss! Helst navn som passer til begge kjønn, sånn at det ikke skjer noen missforståelser her... Hvis du skjønner hva jeg mener. 
Enda en fotogen fisk! BLUUUB!

Nei, nå ble jeg tørst av all blogginga... Jeg får vel drikke litt... HADE!

Søk, snus og utforske i bloggen:

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits