mai 2011

Æsj og fisj!

Nå har familien kommet hjem, og det er jo bare herlig... Bortsett fra at det hølg-regner, og jeg tvinges ut til å tisse! Æsj, altså... Jeg insisterer på at de kan mye heller begynne å dotrene meg på ekte do, men alt jeg får som svar er "NEI!". Derfor får dem et NEI fra meg også, når de prøver å tvinge meg ut. Hah!

 


Men som alltids får de meg ut. Jeg er jo stor gutt og kan ikke tisse inne lengre... Uansett så liten 
jeg prøvde å gjøre meg, trompet de meg ut... Ugh. Men uansett, jeg har fått ei ny sele!
Jeg går som en prest, det sa mamsevikarene. Så det gikk ikke helt etter anti-mamsevikar-greierne. Tvert imot, de synes det var kjempemoro og ville passe oss flere ganger... ;-)


Hilser litt på Nacho...  Han er heldig som får lov til å se på meg! ;-)

Hilsen Leo! 

Helt vilt... Eller?

Jeg er villkanin, og Leo er villhund hjemme! Vi har nemlig en vikar for mams, og vi har store planer om å ikke være så snille med de, sånn at de ikke vil passe oss neste gang, som sikkert gjør sånn at vi må bli med på ferie neste gang... For JA, de er på ferie... Uten oss... Det er nemlig derfor vi ikke har fått blogget, siden vi ikke har fått lov av mamsevikarene våre... Men nå holdte vi på å sprekke, så vi måtte bare! Ikke sladre til mamsevikaren da...

 


Det blir arkivbilde siden vi ikke kan med minnebrikke-tullet... Jeg savner mams mer og mer... Gonattsangene, spesialstellet... Trenger jeg å nevne flere grunner til savnet?

 

- Hilsen oss - Vi snakkes om ca. 1 uke. Da har mams kommet hjem! :-)

 

Hundens rørede 10 bud :-)

 -Hilsen Leo som håper dette fikk dere til å tenke... :-D

Hvem sier at klær er bare for jenter?

Alle sammen: Klær er aldri bare for jenter. Det er for gutter også. Det jeg ser etter da jeg velger klær, er at de er behaglige, sånn at det ikke blir vondt....... 

 


..........Å ligge på! Jenter kan ha klærne på seg, og vi gutter vi ligger på dem, klær er rett og slett digg...


Ha en god helg, hilsen Leo! :-D

Liten bever?

Idag har jeg lekt bever - Eller gnager. Jeg har nemlig kvessa litt tenner (nå kan Leo glede seg til vi skal leke "tenna mine i stumpen din") mens jeg finpusset littegrann på innhengningen min...
Men til tross for finpussingen min, ble ikke den kjedelige mamsen min veldig glad, så hun satt på nytt treverk - PÅ UTSIDEN AV NETTINGA. Så nå må jeg nøye meg med å kvesse tenner på gnagesteiner... Hum, hum...


Kunstverket by Nachomacho! :-)

 


Og et kjedelig kunstværk by Mamsen min... KJIPT! :-/


Hilsen Nacho - Leo hilser også. ;-)
Pinglete mammadalt, sa du? Trekk det tilbake!

Jeg er nemlig sterk som en bjørn, utholdene som en gaupe og rett og slett tøff som meg selv.
Da det stod på som verst fikk jeg meg igjennom... Far hadde tenkt å drepe meg, rett og slett! Han fikk meg til å bære ved i nesten 6 km langt! Og jeg bare "ALDRI!" Og far bare "Du må... Hvis ikke bruker jeg deg som ved istedet!"... Derfor bar jeg den hjem... Det er også derfor vi ikke har blogget... Jeg har vært alt for utslitt!


Dette har jeg tatt med meg hjem.

Neeeida... Far er så snill så snill, har han sagt det der, tror jeg han har gått fra sitt gode skinn... Og jeg hadde gått fra min gode, sorte, varme pelsen min... Klart han ikke sa noe sånt om det mest dyrebare dyret i verden!
Dette enkle byttet på bare 4-5 kilo er ingen ting for en sterk hund som meg... Så egentlig var det jeg som fant det selv og tok det med meg hjemover...  Gjett om jeg var stolt!


Stolt hund ligger og hviler ut...

 

Hilsen verdens sterkeste hund - LEO!

Jeg har vært gartner for en dag!


Her må det jobbes altså! 


Plantene er enda litt visne etter snøen... Hvis det ikke er onden min da, siden jeg pleier å prøvesmake litt...


Hjelper mams med å luke bort ugress med munnen...


Og det morsomste var å grave etter mark med hele ansiktet... Men de ville ikke komme... Kanskje de er redd tøffinger som meg?

 
Jeg tar meg en vell-fortjent pause i skyggen... Jeg tror jeg kan trenge det, siden jeg har stått med hue nedi blomstrene i hele dag... Jeg ser bare blomster... Tror jeg er blitt helt rulletusk...I tillegg har det skjedd noe annet galskap her... 


Da jeg skulle gå for å gjemme meg under altanen, var det sperret for!
Leo var vitne, og så at mamsen min hentet lange planker og sperret med de + at hun ropte dette " ALDRI SKAL NACHO FÅ DRA UNDER ALTANEN IGJEN! ALDR! MOWHAHAHA!!" - Hilsen the gatner nr. 1 - Nachomachoo!Dyrevennlige bloggere!

Endelig har søster meldt oss inn i dyrevennligebloggere.com og ikonet er så godt som lagret i sidemenyen. 

Ettersom vi er dyrevennlige hele gjengen her, så meldte vi oss inn... Og vi ambefaler dere og gjøre det samme! :-)      

 

Hilsen Dyreneshverdag

Mammadalt i posten...

Idag fikk både jeg og Nacho pakke i posten, og det var temmelig spennende og åpne de. Jeg fikk også åpne Nacho sin, siden han ikke er intelligent nok til å gjøre det selv...  Neida... ;-)
Først åpnet jeg hans, da. Inni der var det en godbitball, ei myk seng og noen små gnagegulroter. Da tenkte jo jeg med en gang at jeg kom til å få noe ganske likt... Som ei ny myk seng, eller to... Men da jeg åpnet så jeg et lite stykke rødt tøy... Da tenkte jeg at det måtte være helt feil pakke, siden jeg skulle trodde jeg skulle få minst ei seng!


Nacho sin pakke.

Men søster var helt skråsikker på at det var min, og plukket tøyet ut og knøyt det rundt halsen min... Og gjett hva? Det var et skjerf som det stod "mammadalt" på... Da ble jeg kanskje litt fornærmet, men siden den er rød og matcher pelsen min, så var det ikke så galt... Pluss at jeg ikke får det av... Knuter er ikke min spesialitet...

 


Så her sitter jeg og beundrer Nacho sin pakke... Jeg ville egentlig spise gulrotene, men fikk ikke lov. Dumme "ikke rør komando"!!


Så ville søster ta bilder... Og bilder ble det - Av verdens beste model til og med! ;-)Og deretter er det er selvfølge at jeg måtte teste om skjerfet var greit og ha på da jeg løp... Og det var det! :-)
Ps: Jeg vet at ser ut som min største fiende på bildet - Nemlig en katt... 

Men så satt et skrikehue (fugl) i toppen av et tre og lo av meg! Jeg tror at den ble sjalu på det fine røde skjerfet mitt, men hvem vet, kanskje han synes det var teit at det stod "mammadalt" på? Da burde han virkelig gjøre noe med "latteren" sin, for den synes jeg var teit!!


Hyyysssjj... Jeg får hull i hodet av deg, ditt skrikehue!


Hilsen Leo som virkelig håper at mammadalt skjerfet ikke gjør noe med ryktet mitt! 


 

 

 

 

FORELSKET I DEG LEO!

Hei på dere lesere til Dyreneshverdag!

Jeg tenkte jeg skulle lure meg inn på bloggen til Leo og Nacho og skrive rett fra hjerte:
Jeg elsker deg Leo, din vakre pels som skinner i solen (har jeg noen gang sagt at sort er yndlingsfarven min?). Dine elegante hopp og nydlige bilder, håper du blir min kjæreste en gang i livet. Jeg tenker hver dag på dine søte store øyne som bare er helt nydlige! Det glinser hjerter i hele deg, fordi du er så snuske nusk. Også har du sååå søte dumboører...
LOVE YOU LEO! 

Du minner meg skikkelig om Elvis:) Og han er kjekk...

- Din hemlige beundrer♥ 

En rolig og flott 1. Mai!

Idag er det som dere kanskje har fått med dere, 1. mai... Derfor var familien i byen og så på kule motorsykkler og gamle biler... Men verken jeg eller Nacho fikk bli med, siden vi er for kule for motorsykkler og for "nye" for gamle biler... Og sånn er det bare. ;-) 

Men etter de kom hjem igjen har vi vært ute absolutt hele dagen i finværet. Nacho har hjulpet til i blomsterbeddet (som dere sikkert får høre om) til muttern, og jeg har hjulpet far og rake løv i hagen og plukke hundebæsj som opprinnelig kommer fra meg... Fysssjj...

 


Jeg ligger og passer på flagget vårt, sånn at ingen tar det... Det er jo lurt at den tøffeste har den jobben!Vakthunden melder ifra om at ingen har prøvd og stjelt det...Ha en flott 1. mai dag vidre! Det skal vi ha... Hilsen Leo :-)
Søk, snus og utforske i bloggen:

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits