april 2012

Avkjøling for hotte sommer-babehunder!

Om sommeren er det jo veldig lett å bli varm for oss hunder, med den elegante pelsen vår. Da er det jo fint å ha noe å kjøle seg ned på, og det testa faktisk jeg idag.
Jeg presenterer *trommevirvel*;

...Yoghurt på pinne!  For dere hunder som ikke er så intligente at dere kan
holde en pinne (eller ikke har eiere som orker å holde i sommervarmen), kan lage uten pinne også. Det funker like bra, og er tryggere.


Det er supergodt, spesielt når jeg er superhot! Jeg tuller ikke! (ser det ut som om jeg tuller, liksom?)


Koser meg skikkelig.


Det dere gjør, er å tømme yoghurt, etter hvor mye dere spiser, i en plastikk-kopp, og frys det ned i fryseren.
Dere kan selvfølgelig også legge godbiter eller annet godt oppi yoghurten dere skal fryse ned.

Husk å ikke spis så mye da, hundevenner.. Dere må passe på bikini... Ehhhh..  Halsbånd-kroppen, vet dere!

- Leo.


Innflytting i min 1. residens

Idag flytta jeg inn i utehuset (nærmere sagt en luksusvilla) mitt, og det ble såklart stor innflyttningsfest. Men ja, alle fester har jo en som bestandig må ødlegge litt.. Og idag var det Leo (sjokksjokksjokk!). Mams lot jo selfølgelig burdøra stå oppe når hun bare var å henta meg, og Leo har i allefall festa der inne:


Aviser og spon overalt!

Du kan vel tro jeg ble sjokkert da..


Forresten gjorde han noe lignende i går også, når Kiko skulle få vask på buret.. Tror du ikke han var å stjal rørene hans?


"Bare å krype inn her, Kiko.."


På vei inn etter mams har ordna opp.


Men ellers har han vært snill gutt da, og kosa seg sammen med oss. Jeg fikk jo selvfølgelig litt ekstra å kose meg med - Hestehov nemlig! Av en eller annen grunn ville ikke Leo ha det. Snåling.


Kanin + Hestehov = Sant.


Koser meg.


Koser meg og poserer. Koserer, kanskje.

Og til dere som ikke vet det, så døde to av valpene et par dager etter fødsel. Såkalt krybbedød. Men Leo er jo like stolt av å være far til 5, selfølgelig. :-)


Leo.

 

- Hilsen Nacho!

En nyhet og masse bilder!

Nå er vi tilbake igjen etter påskeferie. Egentlig kom vi hjem igjen på lørdag, men det er jo litt av hvert som har skjedd da.. Jeg har blitt pappa! Det ble 7 valper, 4 gutter og 3 jenter. Alle ble sorte (den fineste fargen, gjorde det med vilje, hoho!) De ble født 7. april, og alt gikk bra under fødselen. Hvis dere er interessert i valp, info og bilder om dem (bilder kommer etter hvert, nå er det bare meg og Fina som ligger inne der, jeg blir jo kalt for en 5 år gammel valp, så dere må for all del ikke ta feil) så kan dere gå inn her.


Og ja, vi har jo fått påååske-egg også!Bare vent til jeg skal få Nacho til å legge egg med leverpostei og skinke-kaker inni, da! Hvis påskeharen klarer det, må vel Nacho klare det? Forresten, Nacho legger jo sånne brune små egg.. Men de smaker ikke akkurat skinke..


Kiko sitt påskeegg.


Kiko spiser babygrøt ennå han ennå han er voksen..Litt tullete, men han er jo ny her i gjengen, så vi må bare lære han å ikke være tullete.

 


Og Nacho sitt da. Trodde det skulle være godis oppi disse eggene da, men Nacho og Kiko får jo bare ææææsj-hva-har-jeg-på-tunga-ææsj-få-det-ut-mat?


Nacho poserer litt, men det er bare sånt han gjør når han er mett..


.. Så derfor er det lurt å spise masse.

 

Ellers så har jeg posert masse på ferie! Med andre ord har jeg bare gitt ny-kameraet en skikkelig velkomst.

Okei, okei.. Vet hva dere tenker: Åh, ikke enda flere bilder av den kjekke, barske Leo. Vi orker ikke se flere, vi blir så misunnelige! Men bare eeeett til.. Se den kroppen da! Dette måtte jo bli flotte unger!

Vi måtte faktisk ta bort det vårlige designet for en stund, for det ser ikke ut som om det er vår ute lenge - Men virker jo litt som om været viser nåde nå da, har begynt å regne.


Istapper = Vinter..

- Leo


Søk, snus og utforske i bloggen:

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits