mars 2012

Nytt familie-og bloggmedlem, kan man si! ;-)

Nå har endelig søster kjøpt seg et Canon EOS 600D. Vi har alle sammen hatt det langt opp i ansiktet, så vi har hilsa godt på det, for å si det sånn.. Bortsett fra Nacho, men han er for ufotogen. Neida, det har bare vært for stygt vær til å ta en luftetur med kameraet, skjønner dere. Men jeg - Jeg må ut uansett hvordan vær, er vel tydligvis ikke like dyrebar som det kameraet da! Hrmf.


I morgentidlig (alt for tidlig, på den tida skal jeg sove, faktisk) klokken halv åtte, skal jeg og litt av familien på påskeferie nord-over. Så dere får ha en super påske! :-)

Hilsen Leo. Nacho og Kiko hilser også.

Gratulerer med overstått, Kiko Rico Ostepop! :-)

 


Jeg er her jeg også, skjønner dere, selv om dere nesten ikke ser meg. Men denne gangen er jeg her som stor gutt - 1 ÅR! Hurra for meg, weeee!


Ble jo feira "litt" med ei sånn stang, og den var ikke bare liten, ser dere! *viser hvor stor den er*


Og litt feiring med kake, så klart! Vi er ikke helt sikre på hvilken dato jeg har bursdag på, men så lenge jeg får kake gjør det ingenting.. Bursdagen er i allefall i mars. ;-)

Men her om dagen fikk jeg en trist nyhet - 17. Mars kl. 18:30 døde Millie. Hun var søstra mi, og bodde der jeg bodde før jeg kom hit. Hun har blitt svakere og svakere, gamlere og gamlere og tynnere og tynnere. Og den lørdagen, lå hun i koma halve dagen - i hånda til mamsen sin, og mamsen min. Der lå hun til sitt siste åndedrag. Mams har fulgt Millie's oppvekst, helt til hun døde. Hun har opplevd masse, og hatt ett flott liv, tilogmed har hun vært gutt, og hatt guttenavnet Speedy.
Men nå har hun funnet fred et annet sted. Hvil i fred, Millie-søstera mi. Vi elsker deg. <3


Millie før hun ble syk. Hun ble hele 2 og et halvt år.

- Hilsen bursdagsgutten Kiko!

Hm, hm, hmm.. Hva skuer mitt øye?Ser jeg syner, eller har vi fått blomkål-tre i hagen?...- Nacho.

Har jeg fått til valper? Svaret er.....

.. JAAA!
I dag var de på ultralyd med fineste Fina, og der var det faktisk Leo1, Leo2, Leo3, Leo4, Leo5, Leo6, altså 6 junior-Leo'er.. Minst! Jeg har vært flink gutt, som alltid. Jippi!

Jeg har også hatt ganske dårlig matlyst etter jeg dro fra Fina *sukk*, men ikke sånn at jeg ikke har spist noe, selvfølgelig. Søster tok saken i egene hender, og lånte ei kokebok for hunder.. Har ikke testa den enda, men smaker sikkert papir! Hehe. Dessuten lånte hun mange sånne trikse-bøker, og det kan jeg jo lære meg.. Men å ikke ta tøflene til far, der går grensen altså.


Are you voffing kidding me? Kokebok for hunder?! -.-Åh, perfekt hodepute, takk søster! Nå kan jeg drømme mykt om Fina..


Feirer at jeg blir far med en aldri så liten sigar! Hihi.


- Lykkelige voff fra Leo.

Det er mars, jo!

Heisann alle våre venner (og uvenner?)!

Nå er det lenge siden sist, og det har blitt vår! Så fortiden finner du meg i solende posisjon på gulvet. Må prøve å bli litt brun. Håper bare at jeg ikke får flekkete farge siden været endrer seg hele tiden!Steiker meg litt i sola - Hot dog!Forresten, her om dagen måtte mor klippe hårene under labbene. Bare for å være på den sikre siden peip jeg litt før det gjorde vondt, selv om det ikke gjorde vondt. Men dere ser at dem enda henger på plass!


Koser meg.


Man blir nesten litt berusa av sola. Hihi.
Har forresten gått på asfalt for første gang i år også.


Designet vårt har også fått smake litt på våren. (smaker sikkert griseøre! namnamnam) Hva synes dere om det?
Dessuten er vi med i konkurranse hosFlokken5!

- Leo.

hits