februar 2012

In the old days...I dag når jeg var ute fant jeg noe som så ut som om det hadde vært der siden stein-alderen. Jeg fant nemlig det gamle kaninburet mitt! Skulle nesten ikke finne det altså, det gikk i ett med snøen, det var som en iglo! Helt sant.Var faktisk som å være i et museum. Lukta gammelt og ubrukt inni der, og var ganske spennende å hvordan Nacho'er bodde i gamledager!


Skal jeg, eller skal jeg ikke gå inn?..


Æææh, hvor er tven da, mams? Hadde ikke Nacho'er tver i gamledager da? For det har jeg nå..


Den går riktig nok ikke ann å se på sånne programmer og sånt, men den er veldig fin å speile seg i. Da kan jeg se på mitt eget lille show hele tiden - jeg er smart, jeg!

 
Lukte, lukte, lukte..


Kom da mams! Er masse fint å se på, ikke vær så pysete daaaa..


Se på meg, se hvor jeg er henne da! Jeg er under snøen, mams!

 

Dessuten har jeg fått meg nytt flexi-bånd. Et grønt denne gangen, fra Europris til 99 kroner. Jeg hadde et blått, men det ble ødelagt takket være meg. <3 Synes jeg var veldig flink, altså. Klarte å gnage meg i gjennom det. Men hallooo, det satt jo fast i meg! Det er jo bare teit, jo! Så det blå er historie, akkurat som det gamle kaninburet mitt. Det er også litt gnagd på, faktisk.


Slik ser det nye ut.

 

- Nacho.

Å hjem, kjære hjem!

På torsdag forrige uke, så kom jeg hjem igjen, fra frierferden min! Vi vet enda ikke om den ble vellykka, men vi får vel se på det. Jeg ble godt likt der, storsjarmøren myself vet dere!
Var godt å se resten av flokken, men savner de andre, i hundeflokken.. Siden både hundemamma og hundesøster bor der Fina også bor, så ble vi jo på en måte en liten flokk! Men var jo godt å komme hjem, spise mat i min egen skål, ligge i min egen kasse, og lukte på kjente hunders beskjeder på tur.


Skulle aldri tro at jeg faktisk kom til å savne kamera trykt opp i fjeset, men det gjorde jeg. (ooog nå er jeg allerede lei)


Er det no' elg her, eller?


Viser vei, jeg har nemlig ikke glemt turstien selv om jeg har vært borte i flere dager.
På skitur med søster, poserer hvor som helst,  jeg.


Men, var ikke bare familien som venta på meg hjemme.. For der ventet også bakterier, for nå er jeg nemlig "syk".
Har kasta litt opp og sånt, og har ikke noe lyst på mat. Dumme mor, må absolutt lage så fristende mat, når jeg ikke vil ha den!

- Leo.

Da deler vi hagen med noen andre..

.. Nemelig en "liten" elgfamilie.

Ei svær bigmama elgku og to kalver..
Den var til og med oppe på plattingen.. Men det er jo helt okei, siden det uansett blir så kjedelig der uten Leo. Omtenksom elg! Elgen har også tuslet rundt her på morraen, og spist av trærne ved veien. Veikro for elg! :D

Vet ikke om dere ser den, men her er elgen. Til nestegang håper vi at den kun bli litt mer fotogen. Ser nesten ut som en spøkelseselg..

For å prøve å ta hagen min litt tilbake, så har jeg også vært masse ute i nysnøen. Og mams har klart å huske kameraet, så her blir det bilder! Vi har lagd massevis av tuneller som er morsomme å gå i. Og der kommer ikke elgen seg inn, heller! Jeg er da litt mer fotogen en den også, sant?
Ikke rart man blir fotogen i slikt herlig vintervær! :-)


- Nach
o

På frierferd til Gottands Fina.

Jeg har vært på frierferd til Gottands Fina i noen dager nå. Åh, hun er virkelig ei fina, altså!
Men uansett..  Det er først nå på morraen at vi har prøvd oss på en mislykket parring, fordi Fina ble redd når vi hang sammen. Derfor må jeg være der i noen dager til.. Ikke at det gjør meg, eller dem noe, altså! Dem har sagt at jeg en fantastisk hund å ha i hus, så det er bare koselig å være der. Jeg liker den familien godt, og om natten får jeg sove på rommet til gutten i huset.Her er Fina og en oksekalv, som hun sa hun fanget med kun tenner og klør. Skjønner ikke at hun ble litt redd meg, når hun poserer sammen med denne elgen! Men, vi får håpe at det kommer seg.


Her poserer Fina.. Kanskje jeg kan lære meg noen poserings-triks hos henne?

Bildene er ikke våre, de er hentet fra facebook-siden deres. All copy-right til dem!

- Leo

 

 

Om Kiko

Navn: Kiko Rico Ostepopp.

Kallenavn: Kiko, banditt.

Rase: Syrisk hamster.

Hårlag: Langhåret.

Farge: Han er Black Banded, altså sort og hvit.

Født: Mars 2011.

Anskaffelse: Født hos privatoppdretter, og omplassert etter sitt andre hjem.

Far: Ukjent.

Mor: Ukjent.
Kiko om Kiko: Jeg er Kiko, familiens første hamster. Jeg er snill, og veldig glad i å sove. Buret jeg har er et Ricco Tower, og der trives jeg godt. Jeg kan fint være litt rampete, men det har bare mams godt av! Jeg har bodd i to andre hjem, men her skal jeg slå meg til ro. Jeg litt skvetten og sky av meg, men det kommer seg nok.
Jeg er en liten, søt tulling på fire ben, med hale, snute og søte små ører - Kortere sakt en hamster!

- Kiko

I morgen skjer det.. Jeg skal stifte familie!

Her er det så masse løpetid for tiden. Det gjør at jeg løper løpsk i hele huset, hele tiden. Men siden mor er kjip, så må jeg løpe meg 3 timer unna, for å møte min store kjærlighet! Eller, det er jo tvangsekteskap, men men. Hva gjør man vel ikke for damene? Men, hva med Bonny - Den hvite puddelen? Hun jeg skal bli far med, er jo svart.. Vel, siden jeg nesten er like populær som Michael Jackson, får jeg vel bare si at It don't matter if you're black or white..
Jeg blir hos henne helt til søndag eller mandag. Rene paradise hotel, jo!


Og forresten, jeg har vært til vetten og blitt sjekka opp og ned, bak og frem.. Og jeg er godkjent! Dette blir nok flotte valper, hvis det blir. Kanskje like flotte som faren sin:

 
Her er jeg nesten nyfødt!


- Leo

hits