Onde, slemme, eiesyke, teite Måsilda

Jeg og familien eier et sommerhus, ved sjøen i nord (som betyr kanonbombe hver dag!), og hver eneste sommer pleier vi å tilbringe tid der.
Det vi har gjort i år også, men dere må ikke tro at vi er de eneste som tilbringer tid der. Familien er jo så dumme at de leier ut sånne små leiligheter, hustaket og trær til sånne hylende fjotter, som nesten skriker hull i hodet på alt og alle, hvis du ikke kommer veldiiig nært barna deres da, for da kan di bokstavelig talt lage hull i hodet på deg - Har fått nok erfaring med de.. Og man har det gående når de plutselig dukker opp med flere unger overalt!


Her ligger ei i leiligheta oppå ungene sine, som forøvrig er veldig lik sånne morsomme kosedyr jeg pleier å leke med..


Her er et kosedyr, som ligger sammen med søskene sine.

Så plutselig begynte måsene å bli skikkelig innpåslitene, spesielt en fast måse som familien begynte å kalle Måsilda.
Hver eneste dag satte hun seg på badestampen, og prata ivrig med oss. Det var ikke så kjekt, for måser har veldig store blærer, så stampen og altanen ble jo helt hvit til slutt. Kanskje hun så på stampen som et svært toalett? Uansett, far ble veldig lei, så han satte radioen på stamplokket for at Måsilda ikke skulle tørre å komme pga. all lyden. Men Måsilda kom, og prata enda mer med radioen.
Da lagde far et slags måkeskremsel faktisk, en pinne med aluminiumsfolie som blafret i vinden, slik at Måsilda skulle bli skremt. Men neida, Måsilda satte seg ved siden av skremselet. Da ga far nesten opp, men så kom han på at han har jo en kjempetøff muskuløs bodyguard, med navn Leo.
Så han la feriesenga mi oppå der, og ba meg legge meg der.

.
Come at me!

Og ja, Måslida fløy rundt stampen, og satte seg til slutt på hustaket sammen med sin ektemåse og titta ned på oss.


Ektemåsen sitter å ser ned på oss....Måsilda lister seg frem, og ektemåsen holder ser ut til å holde vakt..


.. og plutselig tar Måsilda sats og hopper ned fra taket, rett mot stampen, hvor jeg ligger.... "SKWAAAAAAAK!" Hun satte i deeet drapshylet og stupte etter meg, jagde meg rett ned og satte seg fint oppå senga mi. 3-0 til Måsilda. :-(


Der sitter hun fornøyd.

Ellers så har vi vært på mange turer, helt til søster klarte å brekke noen ankelben på en ridetur, på de hestene som står på beite ved huset vårt.


Her speider jeg over Malangen Brygger på det høyeste punktet på halvøya som vi har feriehus på.


Og her poserer jeg sammen med et tre. Ny bestevenn, ser dere.Og her koser jeg meg etter en badetur. Er jeg ikke kjekk med vått hår?;-)


Ellers har jeg bare nytt ferien fult ut, selv om varmen ikke kom før til nord før i går.

Vi passer forresten Torres nå, og har allerede passet han i snart tre uker.. Så har fått nok av tid til å oppdra han skikkelig. Han skriker heldigvis ikke hull i hodet på deg, slik som visse andre gjør når man setter de på plass..  *Måsilda, kreeemt*

- Leo.

3 kommentarer

Julia

28.07.2012 kl.17:01

Stakkars dere da! Må være plagsomt..

smurfehiet

28.07.2012 kl.17:33

Veldig bra skrevet, litt komiskt da.

Men de måsene er veldig irriterende, det kan jeg si meg enig i!

Charlotte

01.08.2012 kl.23:41

Kjempefine bilder! Må alltid smile når jeg leser denne bloggen, kjempebra skrevet! Måsene er ganske plagsomme ja, men litt søte også da. Fikk meg en god latter da vi satt i bilen i et lyskryss og ventet på at det skulle bli klart, og så "SPLASJ", så rant det måsedrit nedover bilruta.... God sommer til dere videre!

Gi i fra deg et bjeff?

hits