Macho slår til igjen, men skulle han ha latt være?

På mandag skulle jeg få besøk, jeg! Av en kanin, med navn Torres.. Han bor ikke så langt unna, mams tenkte de kunne komme en tur, da hun kjenner eieren.. 


 Her ligger jeg, helt avslappa, så får jeg beskjed om at det kommer en kanin på besøk! En kanin jo være så mangt - En jentekanin, en guttekanin, eller en hybelkanin? Hybelkaniner har vi nok av.. Leo foreksempel.


Så jeg bare hoppa i finstasen rett i finstasen, jeg! Måtte jo stelle meg, i fall det var en jentekanin som skulle komme på besøk. (Leo pynta seg også, han gikk for "den lille sorte". Den er veldig populær nå).. Men samtidig kan det være en smule skummelt å få jenter på besøk.. Jentelus.. :-S
 


Så kom denne kaninen.. Først ser dere at jeg trudde det var ei jente og slo til med et skikkelig kyss på munnen.. Men så ser jeg at han har bart.. Men det var gutt dette, ja! :-S


 Var vi ikke like?! Ikke det at jeg trodde det var jente fordi at han lignet på meg altså.. 
 Jeg har hørt rykter om at Torres har bitt en annen kanin, men siden jeg er så søt og ligner sånn på han, tror jeg ikke han ønsket å skade meg. 
Midt i all høfligheten får vi jo så klart tid til å posere også..


Den dagen gikk vi ganske mange turer og kosa oss skikkelig sammen. Hadde Torres vært jente, hadde det jo vært DEN kjærlighetsturen! Men den gang ei.. Jeg har jo mams, da. 

 - Nachomacho

4 kommentarer

Dyrelivetmitt

28.10.2011 kl.16:01

Naaw, håper han ikke skader din kanin..

kakaduen andy

28.10.2011 kl.16:42

Går fint å være kjæreste med en gutt å asså.... Men du er helt sikker på at du ikke så i et speil??

Charlotte

28.10.2011 kl.22:13

Fine dere er! Gøy med kaninbesøk :)

Michelleoleajensen

29.10.2011 kl.23:47

Så utrolig søte!

Gi i fra deg et bjeff?

Søk, snus og utforske i bloggen:

,

ARKIV

DYREVENNLIGE BLOGGERE

SISTE INNLEGG

SISTE KOMMENTARER

FAVORITT-BLOGGENE VÅRE

hits